lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 7 » До співпраці з Кувейтом!
18:42
До співпраці з Кувейтом!
В рамках візиту делегації кувейтської компанії «Al-Sayer Group» на українські землі, а саме на Хмельниччину, гості разом з заступником голови обласної адміністрації Леонідом Гуралем та заступником голови – керівником апарату адміністрації Лілією Бернадською відвідали Хмельницьку торгово-промислову палату.
Варто зазначити, що «Al-Sayer Group» є досить потужним представником не лише кувейтського бізнесу, а й загалом азійського континенту. Компанія працює у багатьох напрямках і продовжує розширення охоплених галузей. На грудень поточного року у місті Ель-Кувейт заплановано проведення тижня українських харчових продуктів у Кувейті. Керівництво «Al-Sayer Group» виявило зацікавленість в організації і проведенні даного заходу та відрядило делегацію до Хмельницького регіону, аби попередньо ознайомитись зі здобутками нашої харчової промисловості. Спільно з українськими компаніями закордонні партнери згідні представити арабському споживачу зразки виробництва молочної продукції, соків, мінеральної води, мороженої яловичини та м’яса курчат, макаронних виробів та інших видів вітчизняної харчової продукції.
Отож, попереднє ознайомлення з українським товаровиробником залишило позитивні враження у кувейтських гостей. З особливою цікавістю вони смакували вітчизняні тверді сири різних сортів. Справжній захват у них викликали представники підприємства з виробництва макаронної продукції, котрі вручили іноземцям буклети з різноманіттям їх продукції на арабській мові. Не залишились повз увагою і виробники мінеральних вод, адже чиста, екологічно безпечна вода цінується в арабських країнах.
Після огляду продукції хмельницького підприємництва керівництво області разом з представниками кувейтського та українського бізнесу провели конференцію. Гості висловили враження від побаченого, озвучили побажання та налаштували усіх на важливість грудневого заходу. Наші підприємці окреслили потенційним партнерам перспективи та вигоди співпраці саме з їхніми підприємствами. Леонід Гураль під час жвавої дискусії наголосив, що всебічному розвитку бізнесу та залученню іноземних інвестицій сприяє продумана політика Президента України Віктора Януковича. А ось Лілія Бернадська акцентувала увагу представників Кувейту на виключній екологічній чистоті Хмельницького регіону та товарів вироблених на його території. Аби особисто в цьому переконатися члени делегації вирушили з ознайомчим візитом на ПрАТ «Хмельницька маслосирбаза», ПрАТ «Хмельницька макаронна фабрика», ДП ПАТ «Оболонь Красилівське».
За матеріалами сайту ОДА.
Переглядів: 677 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz