lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Вересень » 19 » Допомога громадянам тимчасово переселеним зі Сходу країни
13:00
Допомога громадянам тимчасово переселеним зі Сходу країни

19 вересня голова райдержадміністрації Юрій Кучерук та заступник голови райдержадміністрації Леонтій Олійник, з метою надання допомоги  громадянам тимчасово переселеним зі Сходу країни, відвезли продуктові набори та засоби гігієни у сільські, селищні ради району на території яких проживають тимчасово переселені громадяни.

Слід зазначити, що в районі також здійснюється ряд заходів  пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, а саме:

- Здійснюється обмін інформацією про реєстр громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції, із іншими органами виконавчої влади з урахуванням вимог Закону України „Про захист персональних даних”.

- Забезпечується надання безоплатної правової допомоги громадянам, які переміщуються з тимчасово окупованої території  та районів проведення антитерористичної операції.

- Організовується  робота, щодо переліку об’єктів державної та комунальної власності, у яких можливе розміщення громадян, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Наразі в Теофіпольському районі тимчасово проживає двадцять одна родина з Донецької області, двадцять родин з Луганської області та одна родина з АР Крим. Сорок одна родина проживає у родичів. Дві родини поселені  в  гуртожиток  Теофіпольського професійно – аграрного ліцею с. Коров’є.

Десять родин переселенців повернулися назад до попереднього місця проживання. Дві родини переїхали в іншу місцевість.

Здійснюються  обстеження сімей які приїхали з Донецької та  Луганської областей. При обстеженні виявлено, що майже всі сім’ї продуктами харчування забезпеченні, але є такі сім’ї, які потребують продуктів харчування, засобів гігієни.

Основним проблемним питанням є забезпечення осінньо-зимовим одягом.

При управлінні соціального захисту населення створено банк даних щодо осіб, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

 

 

 

 

 

 

                                                                       

 

Переглядів: 645 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz