lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Липень » 31 » Дорадчий комітет допомагатиме Урядовому уповноваженому з прав інвалідів відстоювати інтереси людей
15:01
Дорадчий комітет допомагатиме Урядовому уповноваженому з прав інвалідів відстоювати інтереси людей
30 липня 2013 року в приміщенні Клубу Кабінету Міністрів України відбулося перше засідання Дорадчого комітету при Урядовому уповноваженому з прав інвалідів.
Участь у засіданні взяли Урядовий уповноважений з прав інвалідів Олексій Журавко та представники 14 всеукраїнських громадських об’єднань інвалідів, які увійшли до складу Дорадчого комітету.
На першому засіданні члени Дорадчого комітету затвердили Положення про Дорадчий комітет при Урядовому уповноваженому з прав інвалідів. Відповідно до ухваленого положення Дорадчий комітет є постійно діючим колегіальним консультативно-дорадчим органом, який діє на громадських засадах. Створено його з метою забезпечення участі громадян в діяльності Урядового уповноваженого з прав інвалідів, об’єднання зусиль Президента України, Уряду та всеукраїнських громадських об’єднань інвалідів задля повноцінного вирішення актуальних проблем осіб з інвалідністю на принципах достатності та справедливості у вирішенні соціальних проблем цієї категорії громадян, налагодження ефективної взаємодії з громадськістю.
Окрім того, учасники засідання обговорили актуальні питання щодо Плану роботи Дорадчого комітету при Урядовому уповноваженому з прав інвалідів, а також долучилися до розробки Положення про звернення до Урядового уповноваженого з прав інвалідів.
Під час виступів увагу присутніх було акцентовано на об’єднанні зусиль всіх громадських організацій для конструктивної та дієвої співпраці з метою прийняття рішень, спрямованих на забезпечення додержання прав та законних інтересів інвалідів.
У зв’язку з цим членами Дорадчого комітету при Урядовому уповноваженому з прав інвалідів було прийнято рішення звернутися до керівників всіх громадських об’єднань з пропозицією створення солідарних і доброзичливих стосунків у суспільстві для вирішення протиріч та їх попередження шляхом переговорів та компромісів, формування механізмів соціального партнерства з органами влади та інститутами громадянського суспільства з питань прав осіб з інвалідністю.
Переглядів: 623 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz