lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Травень » 9 » Дорогі ветерани! Шановні земляки!
10:10
Дорогі ветерани! Шановні земляки!
9 травня - це свято, яке об’єднує всі покоління, воно завжди було, є і буде з нами. Як буде з нами і вічна шана Вашому подвигу і мужності, дорогі ветерани.
В день світлого і святого для всіх нас дня, від імені районної влади, щиро вітаємо Вас, Ваших рідних та близьких з Днем Перемоги. Цей вікопомний день уособлює героїзм, силу духу, ратну працю й вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійсненних мрій і задумів.
Це свято надзвичайне та особливе тим, що саме в цей день ветерани дістають бойові нагороди, які пробуджують їм спогади про молодість, обпалену війною. І від того, що ці знайомі з дитинства люди - сусіди,  рідні виглядають так урочисто, так незвично, й відчувається велич і всенародність свята. Для нас, нащадків солдатів Великої Перемоги, найвищою життєвою істиною є вірність їх справі і  довічна синівська шана і повага.
Пишаємося тим, що зробили для Перемоги наші земляки. З історії відомо, що майже кожна родина втратила на війні своїх синів і дочок, братів, чоловіків. Зараз не можна перечислити усіх визволителів поіменно, але рідна земля завжди пам’ятатиме про великий подвиг українського воїна.
З вдячністю і глибокою шаною вклоняємося ми живим ветеранам війни, солдатським вдовам, дітям війни, які винесли на своїх плечах весь тягар воєнного лихоліття, звільнили рідну землю від фашизму, і день у день тяжкою працею відбудовували на ній мирне життя. «Не забуваймо незабутнє» - писала наша сучасниця Ліна Костенко. Бо «воно вже інеєм взялось» на скронях ветеранів, яких з кожним роком на превеликий жаль, все менше і менше приходить з нами до Обелісків слави і братських могил.
Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні, яку не знало людство.
Шановні ветерани! Міцного здоров’я Вам, гарного настрою, затишку та благополуччя в цей святий і сумний для всіх нас день. Хай не болять Ваші рани, щасливого Вам довголіття, радості від дітей, уваги і турботи від рідних, заслуженого визнання і шани земляків.
Мирного неба Вам та Вашим родинам.
Зі святом Вас!
З повагою
голова Теофіпольської районної державної адміністрації В.В.Довжук

Переглядів: 633 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz