lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Вересень » 24 » Доступ кожної дитини до якісної дошкільної освіти
15:35
Доступ кожної дитини до якісної дошкільної освіти
Нові соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича спрямовані на створення умов для рівного доступу кожної дитини до якісної дошкільної освіти. Колектив кожного дитячого садка дбає про те, аби дітям там було затишно і комфортно.
З метою інспекційного візиту, задля вивчення стану надання якісних освітніх послуг, перший заступник голови Теофіпольської районної державної адміністрації Петро Вільшинський та заступник голови районної державної адміністрації Леонтій Олійник відвідали Великолазучинський дошкільний навчальний заклад. Посадовці оглянули територію і приміщення установи, ознайомились з умовами перебування дітей та поспілкувались з працівниками садочку та дошкільнятами.
Під час зустрічі мова йшла про поліпшення умов перебування у дитсадочку кожної дитини. «Протягом останніх років значна увага приділяється розвитку та модернізації дошкільної освіти, але попереду ще багато важливих кроків влади по створенню комфортних умов щодо доступу кожної дитини до освіти та розширенню мережі дошкільних навчальних закладів, створенню належної матеріально - технічної бази» - на цьому наголосив посадовець звертаючись до вихователів.
Зокрема, цього року у Великолазунському дошкільному навчальному закладі проведено поточні ремонтні роботи, які забезпечили належні умови для перебування та виховання дітей. Придбано обладнання для спортивного майданчика, меблі в ігрову кімнату та спальню, новий посуд, білизну та іграшки. Для вихованців дитячого садка тут щоденно створюються затишні та комфортні умови.
Переглядів: 675 | Додав: andriy | Рейтинг: 2.7/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz