lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Травень » 17 » Фестиваль народного мистецтва до 25-річниці незалежності України
16:00
Фестиваль народного мистецтва до 25-річниці незалежності України

17 травня в будинку культури Теофіпольського цукрового заводу проводяться заходи в рамках фестивалю народного мистецтва учасників художньої самодіяльності району до 25-річниці незалежності України.  На фестиваль завітали заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук та голова районної ради Андрій Петринюк.

Організаторами фестивалю виступили: відділ культури районної державної адміністрації, районний будинок культури, методичний центр районного будинку культури.

В ході фестивалю у виконанні зведеного хору колективів районного будинку культури, музичної школи прозвучав Державний Гімн України, твір «Свята Україна моя», у виконанні аматорського вокального ансамблю «Чарівниця» районного будинку культури прозвучала пісня «Ти, Україну привітай». У фестивалі також прозвучали пісні у виконанні квартету кларнетистів, народного аматорського хорового колективу ветеранів війни та праці районного будинку культури, загальношкільного хору  Теофіпольської дитячої музичної школи та багато інших. Також присутніх порадували  танцювальні колективи району.

Районний фестиваль народного мистецтва, приурочений 25-й річниці незалежності України проводиться з метою демонстрації основних досягнень в галузі культури і мистецтва за роки незалежності країни. Сприяння розвитку і популяризації національних культурних традицій українців та інших національностей, що проживають на території області. Зближення, взаємного збагачення, спадковості та безперервності традицій між поколіннями. Патріотичного виховання, консолідації нації в ім’я незалежності, свободи та миру в країні. Посилення уваги з боку керівних структур, громадськості до культурного спадку нашого народу.

В ході фестивалю також проводиться конкурс на кращий витвір образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. Кожне село та селище представляє один художній твір, який би презентував село, селище і відображав характерні особливості історичного розвитку, географічного розташування, місцеві традиції, темою якого повинна бути Україна, незалежність держави.

За рішенням журі та оргкомітету кращі колективи, окремі виконавці та майстри народної творчості будуть нагороджені дипломами та цінними подарунками і приймуть участь у заключних районних заходах, присвячених 25-й річниці незалежності України в серпні 2016 року.

 

Переглядів: 511 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz