lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Січень » 13 » Голова райдержадміністрації Юрій Кучерук провів виїзний прийом громадян у Базалійській селищній раді
18:10
Голова райдержадміністрації Юрій Кучерук провів виїзний прийом громадян у Базалійській селищній раді
 
Сьогодні  голова райдержадміністрації Юрій Кучерук провів особистий виїзний прийом громадян у Базалійській селищній раді.
 
Мешканців смт. Базалія, що прийшли на прийом до голови райдержадміністрації хвилювали питання щодо забезпечення лікарні комп’ютером  та необхідність проведення ремонтних робіт в лікарні та перекриття даху на гаражі; про проведення вуличного освітлення по вулицях Горького та Ватутіна; про закладання коштів у сільському бюджеті для співфінансування за проектом ПРООН для ремонту водопроводу в селищі; про вивчення питання співфінасування пожежної частини з бюджетів сільських рад, які обслуговуються цим підрозділом; про забезпечення продуктами харчування дитячого садочка.
 
Голова райдержадміністрації Юрій Кучерук взяв усі розглянуті питання під особистий контроль.
 
Базалійський селищний голова - Ірина Герасімюк, висловила окрему подяку Юрію Юрійовичу від жителів селища за вирішення питань щодо виплати дотації на ВРХ та щодо допомоги в оформлені субсидії, які порушувалися на останньому виїзному прийомі, і в досить короткий термін були вирішені.
 
Під час проведення прийому громадян до селищної ради завітали щедрівники з дитячого садочку та представники церковного хору, які привітали голову райдержадміністрації з новорічними святами, поспівали щедрівок та побажали йому божого благословення в роботі.
 
По закінченні прийому голова райдержадміністрації відвідав місцеву загальноосвітню школу та дитячий садочок.
У дитячому садочку Юрій Юрійович мав змогу ознайомитись з умовами, в яких виховуються діти. Оглянувши кімнати, зал для відпочинку, їдальню, залишився задоволеним. Адже все у гарному стані і діти оточені увагою та турботою з боку вихователів.
 
Завідуюча по навчально-виховній роботі Базалійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. повідомила голові райдержадміністрації, що в школі згідно плану проводяться відкриті уроки приурочені до 200-річчя дня народження Т.Г.Шевченка, на що очільник району звернув особливу увагу.
 
«Адже Глава держави наголошує, що гідне відзначення 200-річчя Тараса Шевченка має консолідувати українське суспільство.  Саме тому необхідно продовжувати роботу з організації та проведення тематичних заходів – літературно-мистецьких вечорів, літературних читань, тощо, до яких необхідно залучати широкі кола освітян та учнівської молоді»- сказав Юрій Юрійович спілкуючись з керівництвом школи.
 
Окрім навчальних кабінетів облаштовані та функціонують окремі гуртки для творчого розвитку дітей, а також є фото виставка, приурочена 70-річниці визволення України від фашистських загарбників та перемоги у ВВв 1941-1945 років.
 
Очільник району,  ознайомившись з роботою навчальних закладів, мав змогу  переконатися у їх налагодженій роботі. Завершуючи зустріч, Юрій Юрійович пообіцяв посприяти у вирішенні питання щодо заміни вікон та котла у загальноосвітній школі та побажав педагогічним колективам навчальних закладів і надалі працювати задля виховання молодого покоління, адже діти – майбутнє нашої держави.



 








 
 
 
 
Переглядів: 854 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.3/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz