lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Вересень » 23 » Готуємося до європейських стандартів
12:49
Готуємося до європейських стандартів
З наближенням листопадового саміту "Східного партнерства" у Вільнюсі та потенційним підписанням Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом дедалі більше зусиль влади направлені на євроінтеграційні починання. Адже підписання Угоди про асоційоване членство є наразі стратегічною метою зовнішньополітичної діяльності Президента України Віктора Януковича, який консолідує діяльність усіх гілок влади в цьому напрямку.
Відповідні починання реалізуються і на Хмельниччині. Сьогодні заступник голови обласної державної адміністрації Леонід Гураль взяв участь у семінарі «Перспективи європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва України». Даний семінар є складовою освітнього проекту, який реалізується Хмельницьким центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади. Аби здобути нові знання до ХЦППК з’їхались держслужбовці зі всієї області: голови районних державних адміністрацій, керівники територіальних представництв центральних органів виконавчої влади, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.
Учасники навчання набули практичних знань щодо реформування державного сектору України відповідно до стандартів ЄС, практичних аспектів реалізації європейської інтеграції та євроатлантичного співробітництва України, удосконалення нормативно-правової бази у сфері енергоефективності та її наближення до вимог законодавства ЄС, адміністративної реформи в умовах модернізації державного управління та євроінтеграційного курсу України. Як підкреслив Леонід Андрійович: «Нас очікують більш жорсткі умови для ведення бізнесу після підписання Угоди. Тому легалізація бізнесу та чітке, принципове дотримання законів є обов’язковими складовими для успішного розвитку ситуації». Приємним є той факт, що наразі область активізувала свою зовнішньоекономічну діяльність. За твердженням Леоніда Гураля, обсяг експорту з теренів нашого краю до країн-членів ЄС постійно зростає.
Переглядів: 604 | Додав: andriy | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz