lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Жовтень » 7 » Юрій Бойко: Україна забезпечує надійний транзит газу до Європи
16:21
Юрій Бойко: Україна забезпечує надійний транзит газу до Європи
Україна забезпечує надійний і безперебійний транзит газу до Європи у повному обсязі. Про це Віце-прем'єр-міністр України Юрій Бойко заявив в інтерв'ю телеканалу «Інтер».
«Транзит надійний, він здійснюється у повній відповідності із заявками, які подають «Газпром» і європейські країни. Україна повністю виконує свої зобов'язання», - сказав Юрій Бойко.
 Віце-прем'єр акцентував, що переговори з російськими партнерами щодо перегляду ціни на газ для України жодним чином не можуть негативно позначитися на надійності транзиту палива до Європи.
 «Позиція Президента України Віктора Януковича полягає в тому, що газовий контракт 2009 року надзвичайно негативно вплинув на економіку України через високі ціни на газ. І ми відкрито говорили російським колегам, що нас контракт не влаштовує. Тим не менше, всі суперечки та дискусії ми ведемо, не порушуючи забезпечення транзиту російського газу до Європи. Ми не допускаємо ускладнення життя європейцям, при тому, що перебуваємо в напруженої дискусії з російськими колегами», - підкреслив Віце-прем'єр.
Юрій Бойко пояснив, що в переговорах з партнерами з газових питань Україна виходить з позиції Президента Віктора Януковича про необхідність рівноправного вибудовування відносин.
«У переговорах з російськими колегами і з європейцями ми виходили з позиції Президента Віктора Януковича. Вона полягає в тому, що Україна готова збудувати будь-яку модель з російськими колегами на рівноправних умовах. На жаль, цього не вийшло. Ті моделі, які нам пропонували, в основному були орієнтовані на білоруський сценарій», - сказав Віце-прем'єр.
Коментуючи підготовку до зими і закачування газу в підземні сховища, він зазначив, що цей процес йде в штатному режимі, а опалювальний сезон Україна почала раніше через погодні умови.
 «Гарантії щодо транзиту дотримуються в повному обсязі, ніяких катаклізмів не буде. Ми завершуємо через два тижні накопичення достатнього обсягу газу в сховищах, ця операція проходить у штатному режимі. Єдине, що погода внесла певні корективи. За розпорядженням Президента України Віктора Януковича опалювальний сезон починається раніше, щоб люди не відчували похолодання», - сказав Юрій Бойко.
За матеріалами сайту ОДА.
Переглядів: 575 | Додав: Inna | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz