lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Липень » 3 » Колегія
17:35
Колегія

03 липня 2012 року в залі засідання районної ради відбулося чергове розширене засідання колегії районної державної адміністрації, на яке запрошувалися керівництво райдержадміністрації та районної ради, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, голови сільських, селищних рад, керівники агроформувань, керівники установ та організацій району.

Вів засідання голова райдержадміністрації Володимир Довжук.

Про підготовку та проведення збирання урожаю зернових  2012 року в господарствах району інформував  Закордонець Михайло Вікторович,  головний спеціаліст, агроном управління агропромислового розвитку райдерж- 

адміністрації, який у своєму виступі наголосив, що одним із основних завдань агроформувань району в ході підготовки до збирання урожаю зернових у 2012 році є ремонт та підготовка матеріально-технічної бази. Адже від того, як вчасно та якісно буде підготовлена та відремонтована зернозбиральна, зерносушильна та зерноочисна техніка, приміщення для зберігання зерна, буде залежати успіх проведення жнив.

Про звіт директора районного Центру зайнятості В. Бойка  «Про роботу районного Центру зайнятості щодо соціальної захищеності різних груп населення від безробіття» звітував В.Бойко, директор  районного Центру зайнятості, який повідомив, що охоплено 1593 незайнятих громадян, що становить 85,3% до ринку праці. Із них працевлаштовано 762 осіб, рівень працевлаштування становить 41,0 % від числа незайнятого населення, яке перебувало на обліку.

Заступник голови адміністрації О.Юрчук інформував присутніх про стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах райдержадміністрації та заходи щодо її покращення. Короткий аналіз стану виконання документів центральних органів влади та прийнятих власних рішень свідчить про необхідність підвищення персональної відповідальності працівників органів виконавчої влади за стан справ в роботі з документами.

Про звіт начальника відділу у справах молоді і спорту райдержадміністрації Лірук Г.С. «Про виконання делегованих повноважень у сфері фізкультури і спорту в сільській місцевості» інформувала Г.Лірук, яка повідомила, що одним із головних чинників розвитку фізичної культури і спорту в сільській місцевості є наявність та стан спортивних споруд. На сьогодні в районі  нараховується: 2 стадіони, 19 спортивних зали, 17 футбольних полів, 36 майданчиків з тренажерними обладнаннями та понад сотню ігрових відкритих майданчиків, міні-футбольне поле з штучним покриттям, спортивний комплекс зі всією інфраструктурою.

Про план роботи районної державної адміністрації на ІІІ квартал  2012 року інформував заступник голови адміністрації О.Юрчук.

Підвів підсумки засідання колегії голова райдержадміністрації.

З обговорених питань на засіданні колегії прийняті відповідні розпорядження.

Переглядів: 783 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz