lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Квітень » 27 » Колегія 26.04.2012року
14:47
Колегія 26.04.2012року
      26 квітня 2012 року в залі засідання районної ради відбулося чергове засідання колегії районної державної адміністрації, на яке запрошувалися керівництво райдержадміністрації та районної ради, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, голови сільських, селищних рад, керівники установ та організацій району.
Вів засідання голова райдержадміністрації Володимир Довжук.
Про благоустрій населених пунктів району інформував начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації Анатолій Шклярук, який у своєму виступі наголосив що під час проведення в районі місячника з озеленення, благоустрою та санітарної очистки населених пунктів висаджено понад 30 тисяч саджанців дерев та кущів; ліквідовано 90 стихійні сміттєзвалища; впорядковано 147 кладовищ, братських могил та обелісків. У роботах по благоустрою та санітарній очистці прийняло участь понад 14 тис. жителів району, в т.ч. 387 чол, які перебувають на обліку у службі зайнятості. Але на цьому робота не завершується, тому що потрібно ще багато зробити тому місячник   з благоустрою та санітарної очистки  населених пунктів району триває.
Головний державний санітарний лікар району В.Побока  інформував про санітарний стан об’єктів водопостачання району де протягом поточного року спеціалістами райсанепідемстанції  з господарсько-питних водопроводів було досліджено 84 проб питної води на бактеріологічні та 86 проби на санітарно-гігієнічні показники, відхилень не виявлено. Також з джерел децентралізованого водопостачання було відібрано 59 проб на бактеріологічні показники, з них 7 відхилень, що складає 11,8 %, та 37 на санітарно-гігієнічні показники, з них 19 відхилень, що складає 51 %. Головний санітарний лікар району наголосив про те, що санепідемслужбою району проводиться постійний контроль за утриманням об'єктів водопостачання в належному стані.
         Про ефективне використання земель на території району було заслухано заступником начальника відділу Держкомзему в Теофіпольському районі В.Федонюком. Підводячи підсумки свого виступу, Володимир Миколайович зазначив, що  однією з основних складових податку на доходи фізичних осіб є надходження до бюджету податку на доходи фізичних осіб, одержаних від надання в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення, земельної частки (паю), майнового паю. Заборгованість по даному виду податку до зведеного бюджету Теофіпольського району відсутня.  Відділом Держкомзему у Теофіпольському районі проводиться інвентаризація земель державної власності, на сьогоднішній день  проінвентаризовано 50% земель.
            На закінчення своєї доповіді В.Федонюк звернувся до сільських, селищних голів з проханням , звертатися до спеціалістів відділу  Держкомзему за роз’ясненнями  щодо змін, які відбуваються в земельному законодавстві.
Підвів підсумки засідання колегії голова райдержадміністрації.
З обговорених питань на засіданні колегії прийняті відповідні розпорядження.
Переглядів: 745 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz