lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Серпень » 31 » Конференція педагогічних працівників
18:45
Конференція педагогічних працівників
Сьогодні у центрі нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича – дитина та створення нормальних умов для її навчання, виховання, і забезпечення творчого розвитку.
Для реалізації соціальних ініціатив Глави держави у 2013 році забезпечується розвиток державної  дошкільної освіти, створюються нові центри творчості, гуртки, секції; реалізовується програма «Інтелектуальне майбутнє України», яка спрямована на підтримку обдарованої молоді. 2013-й рік в Україні проголошено роком дитячої творчості, тому підтримка дитячої енергії, таланту, жаги до знань і досягнень - це основні завдання, що стоять перед органами влади всіх рівнів.
Щороку напередодні нового навчального року в Теофіпольському районі проводяться серпневі освітянські конференції. Так, 30 серпня 2013 року, в районному кінотеатрі відбулася конференція педагогічних працівників району за участю заступника голови районної державної адміністрації Леонтія Олійника та голови районної ради Віктора Лебединського. Керівництво району та працівники освітянської ниви зібралися щоб спільно проаналізувати результати для того, колегіально прийняти оптимальні рішення та накреслити плани на новий навчальний рік.
Заступник голови районної державної адміністрації зазначив, що протягом останніх років значна увага приділяється розвитку та модернізації освітянської галузі. Зокрема,  в районі успішно впроваджуються такі державні програми, як «Шкільний автобус», комп’ютеризація шкіл, впровадження іноваційних технологій, тощо.
Леонтій Олійник підкреслив, що на перше вересня школи району на 100 % готові до початку навчального року. Адже, в усіх навчальних закладах зроблено поточні ремонти, впроваджуються енергозберігаючі технології, зміцнюється матеріально-технічна база шкіл.
Начальник управління освіти, молоді і спорту Анатолій Пасєка доповів про стан підготовки матеріально-технічної бази закладів освіти району до нового навчального року. Хочеться відмітити, що в усіх навчальних закладах проведено профілактичні роботи по перевірці теплових мереж, внутрішніх систем опалення та водопостачання. Стовідсотково підписані акти готовності до початку нового навчального року та паспорти готовності до опалювального періоду.
Заступник голови районної державної адміністрації закликав усіх директорів шкіл бути не тільки педагогами та добрими організаторами, а насамперед господарями, бо тільки від них залежить розвиток освіти і рівень їхнього навчального закладу. А також, наголосив, на необхідності тісної співпраці керівників шкіл з районною владою. Тому що, тільки разом, спільно можливо вирішувати проблеми освітян.
 
Переглядів: 690 | Додав: andriy | Рейтинг: 2.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz