lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Липень » 22 » Корисний відпочинок
16:27
Корисний відпочинок
«Нові соціальні ініціативи Президента України В.Ф.Януковича: «Діти – майбутнє України» знову і знову доводять нам, що наші діти варті найкращого -  уваги, любові, підтримки.
З нагоди 1025-річчя Хрещення Руссі, у смт. Теофіполь Церква Євангельських християн – баптистів на чолі із Пастером Михальчуком А.І. організували дитячий денний табір. Гарно провести дозвілля мали змогу 60 дітей, зокрема діти із сімей, які знаходяться у складних життєвих обставинах, діти з малозабезпечених сімей, діти  - інваліди, діти, які знаходяться під опікою, а також діти, які виховуються у прийомних сім’ях. Малеча мала змогу весело та цікаво провести час, знайти нових друзів, послухати слово Боже.
Проводити заняття в таборі  допомагала команда молоді із м. Хмельницький, які розробили для дітей неймовірно цікаву програму, яка передбачала всебічний розвиток молодого покоління. Допомагали у організації відпочинку фахівці із соціальної роботи Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – Качан Л.В., Вальчук К.А., Томчук В.В., Панаріна Г.В., Карнаух Ю.В.
Програма дозвілля дітей була цікава та насичена: ігри, розваги, конкурси, а також заняття з вивченням Біблії. Діти отримали знання й навички про те, як працювати в команді, приймали участь у веселих спортивних іграх. Учасники табору освоювали мистецтво художнього ліплення з глини, власноруч виготовляли цікаві листівки - запрошення для батьків. Діти вивчали пісні, показували захоплюючі сценки, мали змогу весело пострибати на батуті.
Поварі пригощали малечу смачною та якісною їжею, щоразу дивували новими смачними стравами.
Кожен день відпочинку був наповнений чимось новим і цікавим. Багатьом надовго запам’ятається весела гра «Віні Пух», «Солодкий бум» та багато інших, які подарували дітям незабутні хвилини радощів.
Під час закриття денного табору було проведено святкове служіння на якому діти показали всі знання, які здобули у таборі. Також на служінні були присутні батьки багатьох дітей, які висловили щиру подяку організаторам за те, що подарували малечі справжні та щирі емоції радості, любові, підтримки. По завершенню усі діти отримали цікаві подарунки на згадку про табір.
Переглядів: 723 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz