lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Травень » 16 » Кузня захисників України
15:25
Кузня захисників України

22 – 24 квітня у Білій Церкві (Київська область) Мінмолодьспорту спільно із управлінням молоді та спорту Київської ОДА, «Всеукраїнським об’єднанням військово-патріотичних організацій» провели Всеукраїнський семінар «Кузня захисників України».

Мета заходу – узагальнення та популяризація кращого досвіду військово-патріотичного виховання молоді в регіонах Україні. Участь у семінарі взяли 100 учасників із 22 регіонів України, які є керівниками та представниками військово-патріотичних клубів, об’єднань учасників АТО та молодіжних організацій.

Для учасників заходу проводилися теоретичні і практичні заняття щодо методів національно-патріотичного виховання, українського впоряду і церемоніалів, школи виживання як основи загартування молоді, домедичної підготовки та новітніх аспектів військової підготовки за стандартами НАТО, фізичного загартування через військовий рукопашний бій, було обговорено поетапні кроки, необхідні для розвитку військово-патріотичного виховання, створення військово-патріотичних осередків в регіонах України. Також відбувалися тактичні навчання з використанням пейнтбольного обладнання.

Начальник відділу національно-патріотичного виховання Мінмолодьспорту Микола Ляхович провів лекцію про формування національно-патріотичної і оборонної свідомості молоді. «Перш, ніж давати молоді мілітарні знання, ми повинні сформувати національну свідомість, громадянську відповідальність та повагу до українських самобутних цінностей, зокрема мови і культури, а також популяризувати серед підростаючого покоління стандарти країн НАТО», – наголосив Микола Ляхович. Він закликав учасників семінару створювати робочі групи в своїх областях щодо підготовки і проведення подібних семінарів на місцевому рівні.

На завершення семінару представники військово-патріотичного руху зі всієї України на центральній площі міста вшанували пам’ять загиблих воїнів АТО. Учасники заходу також висловили надію та побажання щодо проведення подібних семінарів у наступних роках.

Понад 100 активістів військово-патріотичного руху зі всієї України взяли участь у семінарі «Кузня захисників України»

Джерело: http://www.adm-km.gov.ua/?p=5293

Переглядів: 549 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz