lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Квітень » 15 » Леонід Прус: У будь-яких діях маємо йти шляхом примирення і порозуміння
09:46
Леонід Прус: У будь-яких діях маємо йти шляхом примирення і порозуміння

Голова облдержадміністрації Леонід Прус зустрівся з керівниками окремих найбільш розповсюджених релігійних конфесій області. У ході зустрічі обговорено суспільну ситуацію в країні, роль церкви у цих процесах, збереження міжконфесійного миру та порозуміння в суспільстві.
На початку зустрічі очільник краю подякував присутнім святим отцям за їхні добрі справи, за молитву і слова підтримки у непростий для усіх час. «Зараз дуже важливо консолідуватися, гуртуватися навколо вирішення існуючих проблем. У будь-яких діях маємо йти шляхом примирення і порозуміння, не допускати агресії. У цьому роль духовенства важко переоцінити, адже люди, як нікому, довіряють церкві. Саме ви знаходите необхідні слова, які закликають до єдності і любові один до одного, вселяють надію на краще завтра», - сказав він.
На переконання голови облдержадміністрації, подібні зустрічі мають відбуватися і надалі, а влада краю відкрита до діалогу та співпраці з усіма представниками духовенства.
У свою чергу керівники церков розповіли про те, що в усіх храмах моляться за мир, стабільність, врегулювання існуючого конфлікту. Також зауважили, що поряд з матеріальною та фінансовою допомогою, яку вони надають нашим військовим, необхідна ще допомога духовна. Вони запевнили, що робитимуть усе, що від них залежить, аби заспокоїти і примирити людей.
У ході зустрічі досягнуто домовленостей, що управління культури, національностей та релігій і надалі сприятиме у вирішенні багатьох питань, які турбують релігійні громади, а добрі взаємовідносини влади та представників релігійних конфесій будуть розвиватися і міцнішати.

Переглядів: 662 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz