lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Березень » 13 » Ми отримали дуже чітку заяву, що ЄС та США зроблять усе, щоб підтримати український народ та зберегти Україну, - А. Яценюк
12:39
Ми отримали дуже чітку заяву, що ЄС та США зроблять усе, щоб підтримати український народ та зберегти Україну, - А. Яценюк
«Західний світ відданий тому, щоб зберегти цілісність і незалежність України», - наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час виступу на Атлантичній Раді у Вашингтоні в ході робочого візиту до США в середу, 12 березня.
«Ми дуже цінуємо підтримку, яку надає американський народ, Президент та Уряд США народу України», - зазначив Арсеній Яценюк.
Як наголосив Прем’єр-міністр, дуже важливо, що Європейський Союз та США «говорять в один голос»: «Ми отримали дуже чітку заяву, що ЄС та США зроблять усе можливе, щоб підтримати український народ та зберегти Україну».
«Я задоволений тим, як США та ЄС допомагають нам вийти з кризи», - додав Арсеній Яценюк.
Він також нагадав, що Україна вже отримала пакет фінансової допомоги від західних партнерів: «Він на столі. Ми ще маємо укласти угоду з МВФ, але ми вже отримали 1 млрд. доларів як гарантії для стабілізації української економіки».
Глава Уряду підкреслив, що Україна переживає драматичні часи: «Те, що відбувається, було абсолютно непередбачувано для мене і неприйнятно для світу. Без жодних причин наш партнер у минулому – та я досі переконаний, що ця країна може стати партнером у майбутньому – почала вторгнення в Україну, суверенну й незалежну державу».
«Ми досі переконані, що цю військову кризу можна вирішити дипломатією та політичними механізмами. З плином часу шанси на це не такі великі, як, наприклад, минулого тижня. Але ці можливості є», - підкреслив він.
За словами Арсенія Яценюка, перший сценарій президента РФ Володимира Путіна – «заволодіти Кримом в тій чи іншій формі»: «Але він може піти далі. І в Росії є інший сценарій – як захопити всю Україну, в тому числі українську столицю. Все залежить він персональних його (президента Путіна. – ред.) цілей».
«Кілька років тому він (президент Путін. – ред.) сказав, що найбільша катастрофа минулого сторіччя – це розпад Радянського Союзу. Я б сказав, що найбільшою катастрофою цього сторіччя було б відновлення Радянського Союзу», - підкреслив Арсеній Яценюк.
Переглядів: 617 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz