lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Вересень » 12 » Мир в Україні як основа утвердження її незалежності
14:10
Мир в Україні як основа утвердження її незалежності

З метою забезпечення цілісності країни, комфортних, безпечних та якісних умов проживання населення Президент України Петро Порошенко наголошує на консолідації зусиль щодо реалізації мирного плану для врегулювання ситуації на Сході України.

Вторгнення ворога на територію нашої держави, холоднокровні вбивства українців, незвичайна жорстокість по відношенню до полонених, розгорнуті бойові дії обґрунтовують важливість ініціативи Глави держави про негайне припинення вогню.

На основі мирного плану Президента України в Мінську в рамках Тристоронньої контактної групи було підписано відповідний протокол, який передбачає не лише режим припинення вогню, але й окреслює шляхи майбутнього політичного врегулювання.

Адже війна дуже негативно впливає на нашу економіку, і в такі часи економіка без реформ надто слабка, щоб гарантувати перемогу. Такий стан пояснює важливість прискорення реформ, що розроблені Урядом в рамках Плану дій «Відновлення країни».

Не можна забувати, що одним із важливих способів досягнення миру є зміцнення обороноздатності. Показником цього є остання інформація головного управління розвідки, яка свідчить про відведення 70% військ РФ за кордон.

На часі – наведення порядку в організації управління військами, щоб лінія фронту, оборони трималася бригадами, щоб у батальйонів територіальної оборони було своє завдання і не у безпосередньому зіткненні з противником, а з оборони території.

«Ще раз наголошую – зараз йде війна за незалежність України. Не більше й не менше, за існування нашої держави, і ми нікому не здамо ані питання суверенного устрою, ані питання незалежності, ані питання територіальної цілісності», – сказав Президент України Петро Порошенко на засіданні Кабінету Міністрів України 10 вересня 2014 року

Управління інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю ОДА

Переглядів: 524 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz