lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Травень » 20 » На Хмельниччині впроваджуються соціальні ініціативи Президента України щодо належної організації літнього відпочинку дітей
14:51
На Хмельниччині впроваджуються соціальні ініціативи Президента України щодо належної організації літнього відпочинку дітей
16 травня відбулася Всеукраїнська селекторна нарада з питань стану підготовки до оздоровлення та відпочинку дітей у 2013 році під керівництвом Віце-прем’єр-міністра України Костянтина Грищенка. В обласній студії відеозв´язку участь в нараді взяли перший заступник голови облдержадміністрації Вадим Гаврішко, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Віктор Очеретянко та начальник Головного управління Держсанепідслужби у Хмельницькій області Ігор Баланюк.
В ході проведення селекторного зібрання Костянтин Грищенко наголосив на тому, що буде проведений додатковий моніторинг тих заходів, які мають вжити разом із центральними органами виконавчої влади голови ОДА, з метою максимально ефективної підготовки до літнього сезону оздоровлення та відпочинку дітей.
Поряд з тим, заступник міністра соціальної політики України Лідія Дроздова розповіла учасникам наради про стан підготовки до оздоровлення та відпочинку дітей у 2013 році. Насамперед необхідно покращити якість оздоровлення та відпочинку дітей, не допустити зменшення кількості дітей, які оздоровлюватимуться та не допустити скорочення кількості літніх таборів.
1 червня в Україні розпочинається сезон літнього оздоровлення та відпочинку дітей шкільного віку. Президент України Віктор Янукович приділяє значну увагу соціальному захисту прав дітей. За попередніми даними в усіх регіонах України планується оздоровити більше дітей, ніж торік.
«На Хмельниччині буде забезпечено оздоровленням та відпочинком 85,4 % дітей від загальної кількості дітей шкільного віку, у тому числі 100-відсоткове оздоровлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, і дітей, потерпілих від наслідків Чорнобильської катастрофи, а також 70 % дітей із багатодітних і малозабезпечених сімей», - зазначив Вадим Гаврішко.
В області організовано і проведено наради, семінари для працівників дитячих закладів оздоровлення та відпочинку (у тому числі медичних) з питань оздоровлення, відпочинку та дотримання вимог санітарно-гігієнічних норм, профілактики травматизму, безпеки життєдіяльності, надання невідкладної медичної допомоги. Керівників лікувально-профілактичних закладів області зобов'язано забезпечити контроль за достовірністю оформлення медичних довідок дітям до закладів оздоровлення та відпочинку.
Переглядів: 546 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz