lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Квітень » 30 » На колегії облдержадміністрації розглянуто важливі питання життєдіяльності краю
09:11
На колегії облдержадміністрації розглянуто важливі питання життєдіяльності краю

Під головуванням Леоніда Пруса відбулося розширене засідання колегії облдержадміністрації. Розглянуто чотири питання порядку денного: про підсумки соціально-економічного розвитку області за 2013 рік та основні напрями роботи у 2014 році, про підсумки проходження опалювального сезону 2013/2014 року та організацію підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2014/2015 року, про стан реформування системи надання адміністративних послуг в області та стан дотримання законодавства з питань запобігання і протидії корупції в органах виконавчої влади Хмельницької області.
Перед початком роботи голова облдержадміністрації повідомив про кадрові призначення в області. Так, наказом Генерального прокурора України прокурором області призначено Мартиненка Руслана Миколайовича. Наказом Міністра внутрішніх справ України виконуючим обов’язки начальника управління Міністерства внутрішніх справ України в області призначено Розізнаного Олександра Григоровича. Наказом Міністра доходів і зборів України виконуючим обов’язки начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів України в області призначено Зеленецького Мар’яна Генріховича.
Голова облдержадміністрації представив також новопризначених голів райдержадміністрацій.
За погодженням з Адміністрацією Президента України та Кабінетом Міністрів України розпорядженнями голови облдержадміністрації від 25 квітня поточного року призначено: Симчишина Олександра Сергійовича – першим заступником голови облдержадміністрації, Кальніченка Володимира Ілліча – заступником голови облдержадміністрації, Стебло Лесю Василівну – заступником голови – керівником апарату облдержадміністрації.
Леонід Прус побажав новопризначеним керівникам міцного здоров’я, терпіння та плідної праці на посадах на благо незалежної України та Хмельниччини.
По першому питанню порядку денного з інформацією виступила Марія Хоменко – заступник директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації. За її словами, соціально-економічного розвиток області у 2013 році мав переважно позитивні тенденції. Разом з тим, у промисловості в цілому спостерігалося падіння індексу промислового виробництва до 97,6%, в тому числі у переробній промисловості – 94,7 відсотка. «Наше спільне з вами завдання у цей складний для держави час - об’єднати зусилля та спрямувати діяльність в усіх органах виконавчої влади та місцевого самоврядування на досягнення продуктивних результатів в усіх сферах економіки, як базу для забезпечення соціальних стандартів. Незважаючи на те, що область за підсумками минулого року згідно з моніторингом Мінекономрозвитку посіла 7 місце в Україні, резервів невикористаних можливостей для поліпшення роботи ще є достатньо. Зокрема, за рейтинговими показниками інвестиційної та інноваційної діяльності область посідає 16 місце, споживчого ринку – 17, житлово-комунального господарства – 19, освіти та охорони здоров’я – 15», - зауважив голова облдержадміністрації. Леонід Прус доручив заступникам голови облдержадміністрації, керівникам структурних підрозділів ОДА, територіальним підрозділам центральних органів виконавчої влади детально проаналізувати стан справ в кожній галузі та причини, що стримують розвиток, визначити пріоритети та опрацювати конкретні заходи, спрямовані на підвищення ефективності роботи кожного підрозділу, забезпечення економічного зростання регіону.
Інформуючи по другому питанню порядку денного, Петро Махнюк - начальник управління житлово-комунального господарства, зокрема, наголосив, що в цілому опалювальний сезон в області пройшов спокійно. Не було жодної серйозної аварійної ситуації, не було зупинено подачу тепла більш, ніж на декілька годин. Значно менше, ніж в попередні роки було звернень споживачів на «гарячу лінію» Мінрегіону, диспетчерські служби ОДА, управління і на відповідні служби на місцях. Не було допущено аварійних позаштатних ситуацій і у водопровідно-каналізаційному господарстві. Йшлося й про стан розрахунків за спожитий природний газ. «Підприємствами комунальної теплоенергетики вдалося зберегти високий рівень розрахунків за спожитий природний газ – один з кращих в державі. Маємо докласти максимум зусиль, аби до 1 жовтня розрахуватися з усіма боргами за газ відповідно до графіків», - підкреслив голова облдержадміністрації. Він наголосив, що з метою зменшення обсягів споживання дорогого газу, вчасної підготовки до нового опалювального сезону, необхідно особливу увагу звернути на впровадження заходів з модернізації комунальної теплоенергетики, енергозбереження та впровадження альтернативних джерел енергопостачання. Основні роботи з підготовки до зими мають завершитися до початку вересня у соціальному секторі, і до 1 жовтня – на об’єктах житлово-комунального господарства.
Обговорили під час колегії й стан реформування системи надання адміністративних послуг в області. Інформувала з цього питання Олена Дмитрієнко - заступник директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації.
Про стан дотримання законодавства з питань запобігання і протидії корупції в органах виконавчої влади області інформувала Леся Стебло – заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації.

За матеріалами сайту Хмельницької ОДА

Переглядів: 613 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz