lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 22 » На шляху до співпраці із Грецькою Республікою
14:49
На шляху до співпраці із Грецькою Республікою
На ім’я голови облдержадміністрації Василь Ядухи надійшов лист від Губернатора Південно-егейської області (Грецька Республіка) Іоанніса Махерідіса. У ньому, зокрема, йдеться: «Після підписання Угоди між Південно-Егейською та Хмельницькими областями, що відбулося минулої середи, 14 листопада, хочу подякувати Вам за прийняття нашого запрошення відвідати о.Родос для підписання Угоди про співробітництво, а також за всі ваші зусилля задля успіху цієї події.
Я хотів би також привітати Вас, як керівника, такого потужного  і продуктивного регіону. Слід підкреслити, що підписання Угоди про співпрацю є гарантією для систематичної  і конструктивної співпраці між двома нашими регіонами в галузях, що становлять спільний інтерес.
Я ще раз дякую Вам за прекрасне співробітництво, і сподіваюся, що буду мати можливість знову зустрітися найближчим часом».
Нагадаємо, минулого тижня делегація Хмельницької області на чолі з головою облдержадміністрації Василем Ядухою з офіційним візитом побувала у Грецькій Республіці з метою налагодження продуктивних довгострокових партнерських відносин  влади, бізнесу та громади двох сторін. Представники краю взяли участь  в українсько-грецькому бізнес-форумі «Інвестиційні та експортні можливості Хмельниччини», де презентували наш край. Також відбувся ряд двосторонніх зустрічей. На о. Родос під час засідання представників Хмельницької області та Південно-егейської області відбулася церемонія підписання Угоди про торговельно-економічне, науково-технічне та культурне співробітництво. 

За матеріалами сайту ОДА.


 
 
 
 
Переглядів: 686 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz