lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Січень » 21 » "Національна єдність - запорука державності України"
16:34
"Національна єдність - запорука державності України"
Двадцяте століття залишило нам  у спадок значимі події, які, віддаляючись, не втрачають своєї актуальності, а з часом  потребують  глибокого   оцінювання  історичного досвіду боротьби за свободу, незалежність і  державність. До таких подій належить 22 січня 1919 року - день ухвали Акта злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки.
21 січня, напередодні свята, заступник голови райдержадміністрації Леонтій Олійник побував у Теофіпольському професійному аграрно-промисловому ліцеї, де взяв участь у історико-просвітницькому заході, присвяченому 95-річниці Злуки Західно-Української Народної Республіки і Української Народної Республіки. Захід пройшов з метою формування у молодого покоління патріотизму та почуття національної гідності, усвідомлення молоддю державотворчих інтересів нашого народу та розуміння своєї причетності і відповідальності за всі події, які відбуваються в Україні.
Під час заходу гості та учасники свята мали змогу переглянути документальний фільм «Акт злуки – відтворення історичної правди», про важливу подію в історії українського державотворення –проголошення Акту злуки Української Народної республіки і Західноукраїнської Народної республіки.  Поезії, в яких лунала ніжність та любов до України, декламували учні ліцею та виконували музичні номери.
Заступник голови райдержадміністрації Леонтій Олійник подякував учням навчального закладу та педагогічному колективу за гарно організований і проведений захід та привітав з Днем Соборності та Свободи України, побажав міцного здоров’я, миру, щастя, нових досягнень на благо рідної України та наголосив: «Свобода, Незалежність, Соборність - це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні. Ми маємо робити все належне для їх зміцнення, адже на них збудовано фундамент нашої держави. Отож, сьогодні ми повинні бути продовжувачами українських традицій, пам’ятати героїчні досягнення наших предків та виправдати споконвічні сподівання і стати гордістю для наших нащадків».
 











 
 
Переглядів: 689 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz