lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Листопад » 28 » Нарада з питань використання земель сільськогосподарського призначення
15:40
Нарада з питань використання земель сільськогосподарського призначення
28 листопада нарада з питань використання земель сільськогосподарського призначення під головуванням голови райдержадміністрації Володимира Довжука.
На нараду були запрошені керівники агроформувань району, начальники фінансового управління, управління агропромислового розвитку райдержадміністрації, Теофіпольського відділення Красилівської\ МДПІ, відділу Держкомзему в районі.
Про стан укладання договорів та використання земель сільськогосподарського призначення інформував заступник начальника відділу Держкомзему в районі Володимир Федонюк, який проаналізував ситуацію з виконанням догорів оренди земельних ділянок.
Були обговорені проблемні питання використання земельних ділянок орендарями, оптимізації їх використання, а також переукладання договорів оренди земельних ділянок.
Основним завданням є підвищення ефективності використання земельних ділянок орендарями  (ТОВ «Святець» с.Святець, ФГ «Кунчанський» с.Кунча, Теофіпольська філія ПрАТ «Зернопродукт МХП» с.Новоставці, ТОВ «Україна» смт Теофіполь), а також збільшення надходжень до районного бюджету.
Голова райдержадміністрації в свою чергу наголосив, що земельні ділянки повинні використовуватись у відповідності до чинного земельного законодавства.
Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Анатолій Дацюк інформував про перспективи розвитку тваринництва в агроформуваннях району.
В сільськогосподарських  підприємствах нашого району утримується 11 088 голів ВРХ, що менше на 594 голови в порівнянні до минулого року, в тому числі 3 794 корови, кількість яких зросла на 127 голів, поголів’я свиней в сільгосппідприємствах району становить 17 830  голів, що менше на 3 472 голови в порівнянні до минулого року.
Основною причиною зменшення поголів’я свиней є виведення приміщень під реконструкцію з подальшим їх розширенням в ПрАТ «Зернопродукт МХП» с. Новоставці.
Слід зауважити, що при фактичному зменшенні поголів’я сільськогосподарських тварин, господарствами району збільшено виробництво та реалізацію молока і м'яса, ріст якого досягнуто завдяки збільшенню приплоду, покращенню інтенсивності відгодівельних властивостей тварин, скороченню відгодівельного періоду, що і дало можливість протягом даного періоду збільшити реалізацію м'яса на 18 %.  
На сьогоднішній день в ПрАТ «Зернопродукт МХП» с. Новоставці проводиться реконструкція молочнотоварної ферми з розширенням до 1000 корів, в відділеннях ТОВ «Україна-2001» сіл Бережинці та Волиця-Польова проводиться реконструкція молочних ферм із подальшим облаштуванням молокопроводами та збільшенням дійного стада в цілому по даному товариству з 600 до 1000 корів.
Для нарощування поголів’я свиней в ПрАТ «Зернопродукт МХП», с. Новоставці продовжуються роботи по реконструкції свинокомплексу з розширенням на 25 тис. голів свиней.
Продовжуються будівельні роботи по реконструкції свинокомплексу для утримання 720 основних свиноматок в ТОВ «Україна 2001» в смт Базалія,  що в подальшому на перших етапах дасть можливість по даному товариству наростити загальне поголів’я свиней в межах нашого району із 4 до 10 тис. голів.
На завершальному етапі реконструкція свиноферми даного товариства в с.Строки, де вже із п’яти приміщень три впроваджено в дію.
Крім того, в районі розроблена і буде прийнята в грудні 2012 року Районна програма підтримки розвитку тваринництва на 2013-2017 роки, якою визначені пріоритети розвитку галузі тваринництва, заходи та механізми їх реалізації для стимулювання збільшення поголів’я та виробництва продуктів харчування тваринного походження в обсягах, які відповідають нормам продовольчої безпеки
Підсумки наради підвів голова адміністрації Володимир Довжук.
Переглядів: 887 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz