lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Квітень » 25 » О.Турчинов: Сотні тисяч українців готові захищати свою державу
16:32
О.Турчинов: Сотні тисяч українців готові захищати свою державу

В.о. Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов у четвер зустрівся з Головою Комітету з питань збройних сил Сенату Сполучених Штатів Америки Карлом Левіним.

Під час зустрічі Сторони обговорили поточну ситуацію в Україні та можливу допомогу нашій державі з боку США для її стабілізації.

О.Турчинов заявив, що дії Російської Федерації повністю перекреслили домовленості, що їх було досягнуто у Женеві. Зокрема, він повідомив про факти вбивства патріотів України на Сході нашої держави, зазначивши, що це стало підставою для відновлення Антитерористичної операції з метою захисту мирних громадян, які стали заручниками терористів.

Ситуація, зазначив керівник Парламенту, ускладнена тим, що антитерористичні заходи проводяться у густонаселених регіонах України. У цьому контексті він наголосив, що «головним завданням є не завдати шкоди мирному населенню».

Голова Верховної Ради наголосив, що позиція Росії є викликом не лише Україні, а й усьому цивілізованому світу, і підкреслив: «Ми будемо протистояти цим діям, будемо захищати наших людей». «Сотні тисяч українців готові захищати свою державу», - також заявив він.

Керівник Парламенту подякував Уряду США за всебічну підтримку України на етапі відновлення її економіки і стабілізації політичної ситуації в умовах агресії з боку Російської Федерації.

Він також висловив сподівання на відповідну підтримку з боку США та ЄС, зазначивши, що «Україна стоїть на перепутті цивілізованого світу і тримає удар, спрямований на основи цивілізованого співтовариства».

Своєю чергою, К.Левін висловив підтримку владі України, зазначивши, що «за словами Віце-президента США, конгресменів та сенаторів стоїть реальна підтримка всього американського народу».

«Народ США підтримує дії української влади, спрямовані на єдність і територіальну цілісність держави. Ми знайдемо рішення, аби протидіяти агресивним планам Російської Федерації», - сказав він.

Переглядів: 608 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz