lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Березень » 27 » О.Турчинов: Україна вдячна державам-членам Євросоюзу та його інституціям за чітку позицію щодо російської агресії
13:51
О.Турчинов: Україна вдячна державам-членам Євросоюзу та його інституціям за чітку позицію щодо російської агресії

Для України європейський вибір є дуже важливим. Про це заявив в.о. Президента України, Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов, відкриваючи у четвер 21-е засідання Комітету з парламентського співробітництва Україна-ЄС.

«У відносинах між Україною і ЄС починається новий, дуже важливий етап», - сказав він, додавши, що після підписання минулого тижня політичної частини Угоди про асоціацію між Україною та ЄС надалі головним інструментом парламентського діалогу між Україною та Євросоюзом стане Парламентський комітет Асоціації.

В.о.Президента, Голова Верховної Ради наголосив, що європейський вибір є дуже важливим для Українського народу, і «спроби зупинити прагнення українців до Європи, прагнення жити у спільному європейському домі стало поштовхом до Євромайдану».

О.Турчинов нагадав, що одразу після формування нового Уряду одним з перших рішень було саме відновлення євроінтеграції. Так само і Верховна Рада, сказав він, більшістю голосів прийняла постанову, яка «фактично, є дороговказом Україні, всім виконавчим структурам щодо європейської інтеграції, забезпечення нашого європейського шляху».

Підписання політичної частини Угоди О.Турчинов назвав початком нового рівня співпраці між Україною і ЄС. «Наше завдання - членство України в ЄС. І ми дякуємо нашим колегам з Європи, які активно підтримали це прагнення України, за те, що у важкі часи ви були з нами і підтримували нас», - сказав він.

В.о.Президента, Керівник Парламенту зазначив, що «на шляху до стабілізації ситуації в Україні, до побудови демократичної і могутньої України стала агресія Російської Федерації у Криму». «Це не просто збіг у часі, коли Україна готувалася до підписання Угоди», - зауважив він. Разом з тим, заявив О.Турчинов, «незважаючи на спробу анексії нашої території, рух України до Європи не зупинити».

«Ми дякуємо ЄС за чітку позицію, яку він демонструє зараз. Україна ніколи не визнає спроби Росії захопити Крим. Це є частина нашої держави, Крим був, є і буде українською землею, - заявив О.Турчинов. - Підтримка усіх цивілізованих країн і наших стратегічних партнерів з ЄС дає сподівання, що агресія буде провалена».

Він також побажав європейським колегам успіхів на виборах до Європарламенту.

«Україна і Європа - не просто партнери, а єдина родина, і ми впевнені, що Україна буде частиною великої, славної європейської родини», - підсумував О.Турчинов.

Переглядів: 603 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz