lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Січень » 29 » Обговорено питання щодо формування екологічної мережі та дотримання вимог природоохоронного законодавства
12:04
Обговорено питання щодо формування екологічної мережі та дотримання вимог природоохоронного законодавства
Перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський зустрівся з головою Теофіпольської селищної ради Сергієм Мельником. В ході зустрічі обговорювалося питання виконання в районі завдань та доручень Президента України Віктора Януковича у сфері формування екологічної мережі та дотримання вимог природоохоронного законодавства.
Зокрема, було розглянуто питання виконання запланованих заходів за 2013 рік, які проводилися з метою дотримання чистоти та недопущення забруднення навколишнього природного середовища в районі.
Селищний голова доповів, що протягом 2013 року проводились обстеження території та перевірки суб’єктів господарювання щодо дотримання ними вимог природоохоронного законодавства та Правил благоустрою території смт. Теофіполь.
В квітні-травні 2013 року з метою створення сприятливого для життєдіяльності людей довкілля, збереження і  охорони навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення, відновлення належної чистоти і порядку на території смт. Теофіполь та району після зимового періоду  та танення снігу, виконано значний обсяг робіт по здійсненні заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибрано та приведенно у належний санітарний стан прибудинкові території, парки, дитячі спортивні та господарські майданчики, кладовища, меморіальні комплекси, вулиці, дороги, тротуари та зупинки громадського транспорту, а також очищено від сміття прилеглі до житлових масивів території. Ефективній реалізації вищезазначених завдань сприяла запроваджена Кабінетом Міністрів України у 2010 році  щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля».
Також, було розглянуто питання будівництва очисних споруд на території смт. Теофіполь. Наразі виготовлено проектно-кошторисну документацію, пройдено комплексну експертизу, виготовлено проект земельної ділянки та отримано дозвіл на будівництво очисних споруд. Петро Григорович наголосив, що необхідно винайти кошти, відповідно до чинного законодавства, задля будівництва очисних споруд та в подальшому дотримуватись вимог природоохоронного законодавства.
 
 
                                                                             
 
Переглядів: 623 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz