lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Червень » 20 » Область рухається у вірному напрямку
17:24
Область рухається у вірному напрямку
Сьогодні, 19 червня відбулася чергова, шістнадцята сесія обласної ради. Попрацювавши у складі постійно діючих комісій, депутати підготувалися до пленарного засідання. В результаті їх напрацювань сформувався порядок денний, який містив 44 питання. Ключовим серед них став звіт голови Хмельницької обласної державної адміністрації Василя Ядухи про здійснення облдержадміністрацією делегованих їй обласною радою повноважень.
Насамперед очільник області закцентував увагу депутатського корпусу і всіх присутніх, що головним стержнем роботи влади є реалізація ініційованих Президентом України В.Ф.Януковичем економічних реформ у регіоні, забезпечення комплексного і збалансованого розвитку краю, ефективного використання природних, трудових і фінансових ресурсів, створення належного життєвого рівня для населення області. Надзвичайно приємно Василю Степановичу було відзначити ефективну роботу регіонального комітету з економічних реформ. За активної участі наукових установ та громадськості протягом 2012 року проведено 13 засідань комітету за різними напрямами соціально-економічних реформ. Вони стосувалися питань реформування системи охорони здоров’я, освітньої галузі та галузі сільського господарства. Затверджено План заходів Хмельницької обласної державної адміністрації на 2013 рік з реалізації Програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава”.
"Завдяки проведеній роботі та реалізації заходів Програми економічних реформ на 2010-2014 роки майже в усіх галузях та сферах життєдіяльності області вдалося стабілізувати загальну економічну ситуацію, поліпшити умови діяльності суб’єктів господарювання, закріпити позитивну динаміку економічного зростання регіону. Це дозволило поступово підвищити соціальні стандарти та створити умови для поліпшення добробуту населення.” – наголосив В.Ядуха. Неможливо оминути увагою і той факт, що на фоні зменшення обсягів виробництва промислової продукції в Україні, Хмельниччина навпаки зуміла реалізувати свій потенціал та дещо наростити обсяги промислового виробництва.
Окремим блоком мова йшла про реалізацію енергозберігаючих технологій на теренах краю. Максимальне їх впровадження сприяє зменшенню використання природного газу та поступовому набуттю енергетичної незалежності. Остання, як відомо, визначена як стратегічна мета Президентом України. В цьому контексті слід зазначити, що повністю переведено на індивідуальне опалення житлові будинки у селищах Стара Синява, Городок, Ярмолинці, Віньківці, Деражня, Білогір’я, завершується цей процес у Чемерівцях, Теофіполі та Полонному. Також складовою реалізації політики енергозбереження являється встановлення когенераційних установок, яких в межах області нараховується 16 одиниць. Очільник краю наголосив: "Економічний ефект від здешевлення вартості електроенергії становить 12,3 млн.грн. на рік. За впровадженням когенерації наша область є найкращою в державі”.
Аналізуючи роботу органів виконавчої влади щодо виконання повноважень, делегованих обласній державній адміністрації Хмельницькою обласною радою, Василь Ядуха підсумував що діяльність зазначених органів сприяла нарощуванню промислового та сільськогосподарського виробництва, активізації інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності. Усе це в комплексі позитивно впливає на подальше впровадження в регіоні економічних реформ, сприяє всеохоплюючому розвитку краю, підвищенню життєвого рівня населення та збереженню стабільної суспільно-політичної ситуації.
Переглядів: 587 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz