lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Вересень » 26 » Обмін досвідом соціально спрямованого бізнесу
18:15
Обмін досвідом соціально спрямованого бізнесу
Пріоритети та перспективи розвитку системи дошкільної освіти визначені Державною цільовою програмою розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року, новими соціальними ініціативами Президента України Віктора Федоровича Януковича „ Діти – майбутнє України” та Національним планом дій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки „Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава”.
Сьогодні голова райдержадміністрації Юрій Кучерук взяв участь у семінар-нараді з обміну досвідом соціально спрямованого бізнесу щодо утримання ДНЗ на прикладі сільськогосподарського виробничого кооперативу „Святець". В заході, також, взяли участь: голова районної ради Віктор Лебединський, керівник виробничого кооперативу Василь Мастій; сільський голова Петро Андрощук; начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Анатолій Пасєка; методист дошкільної освіти відділу освіти, молоді та спорту райдерадміністрації Людмила Бенедишина та завідуючі ДНЗ населених пунктів району.
Оглянувши територію і приміщення закладу, голова району поспілкувався з вихователями та дошкільнятами та мав змогу пересвідчитись, що заклад повністю забезпечений усім необхідним для нормального функціонування. Тут створені всі належні умови для навчання дошкільнят та їх повноцінній підготовці до навчання у школі.
За інформацією завідуючої в даному дошкільному закладі виховується 56 дітей, що становить 61 відсоток охоплення дошкільною освітою дітей від 3 до 6 років, які проживають в населеному пункті. На даний час зроблено капітальний ремонт спальних кімнат та оновлено матеріально-технічну базу навчального закладу. На території дитячого садочка є спортивні та ігрові майданчики, діючий спортзал, облаштована ігрова кімната. Фінансування ДНЗ здійснюється за рахунок коштів сільської ради та виробничого кооперативу „Святець”.
«Забезпечення дітей якісною дошкільною освітою та вихованням, одне із основних завдань кожного свідомого громадянина, адже діти – це майбутнє нашої держави, і яким воно буде, залежить лише від нас самих, на цьому постійно наголошує Президент України Віктор Янукович. Для дітей необхідно створювати найкращі умови, щоб їх навчанню та дозвіллю не перешкоджали жодні незручності чи прорахунки дорослих. Святецький виробничий кооператив потрібно ставити у приклад іншим виробникам та бізнесовим структурам задля соціального спрямування їхньої діяльності. Сьогодні усім необхідно  навчитися вишукувати  фінансові ресурси  на місцях і вирішувати проблеми самостійно. Тому для того, щоб досягнути успіху в роботі на шляху реалізації нових соціальних ініціатив Глави держави нам потрібно перш за все об’єднувати зусилля і надалі» - підкреслив Юрій Кучерук у розмові з працівниками ДНЗ.
Переглядів: 735 | Додав: andriy | Рейтинг: 1.5/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz