lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Вересень » 10 » Олімпійський урок
17:40
Олімпійський урок
На сьогоднішній день, залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом з метою всебічного розвитку кожної дитини є першочерговим завданням влади на місцях.
10 вересня в навчальному закладі Новоставецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів за участі заступника голови Теофіпольської РДА Леонтія Петровича Олійника проведено відкритий олімпійський урок щодо популяризації занять фізичною культурою і спортом.
В уроці взяли участь учні 11 класу. Проводив урок викладач фізичної культури Іванюк Борис Тимофійович. Урок розпочався із вступного слова Леонтія Петровича, який зазначив: «У наші дні велика кількість дітей проводять багато часу, займаючись спортом. Більшість батьків схвалюють їх, тому що вважають, що заняття спортом сприяють фізичному розвитку дітей та командному духу. Справді, заняття спортом можуть допомогти дітям у їх фізичному розвитку, сприяючи їхньому росту та роблячи їх сильнішими. Як ми знаємо, в період розвитку дітей, особливо від 10 до 16 років, заняття спортом є просто необхідним для них. Спорт формує сильне тіло, що знижує ймовірність захворіти деякими хворобами. Тому, на думку більшості людей, заняття спортом є дуже корисним для дітей».
Екскурс в історію провела учениця Вікторія Середа, яка розповіла всім присутнім що перші ігри відбулися у 8-му столітті до н.е. Вони проводилися впродовж майже 1000 років. Під час проведення ігор на території Греції оголошувався «Священний мир». Будь-які військові  конфлікти та сутички в регіоні, де відбувалися Олімпійські ігри, заборонялися.
Після вступних слів була проведена розминка під музичний супровід. По закінченню розминки учасники перейшли, безпосередньо, до самих змагань. Змагання відбулись з двох дисциплін: біг на 30 метрів та метання малого м’яча на дальність. В очах учасників можна було побачити велику жагу до перемоги і кожен хотів показати усе, на що здатен, але перемога дістається найкращим і кращим став Володимир Шклярук.
Ще однією позитивною стороною занять спортом є те, що спорт вчить нас співпрацювати з іншими в команді. Більшість видів спорту вимагають злагодженої роботи команди. Якщо ми хочемо досягти гарного результату, ми повинні освоїти деякі навички, щоб пристосуватися один до одного для досягнення спільної мети. Спорт не є індивідуальною діяльністю, він вимагає співпраці та взаєморозуміння. Такі навики не прості в освоєнні. Звичайно, батьки будуть раді побачити, що їх діти отримали цей навик від спорту.
Переглядів: 719 | Додав: andriy | Рейтинг: 4.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz