lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Вересень » 20 » Особлива увага ветеранам та людям з обмеженими можливостями
15:57
Особлива увага ветеранам та людям з обмеженими можливостями
Голова обласної державної адміністрації Василь Ядуха, звертаючись до присутніх, під час урочистого вручення автомобілів інвалідам, які перебували на обліку в органах соціального захисту, наголосив на соціальній спрямованості політики діючої влади та зауважив, що незалежно від непростої економічної ситуації, у якій перебуває наша держава, як і країни Європи, Президент України Віктор Янукович неодноразово наголошує про соціальний захист і забезпечення усім необхідним людей з особливими потребами, тих, завдяки яким Україна сьогодні живе під мирним небом. Увагу і піклування держави мають відчувати люди, які опинилися в складних життєвих обставинах – це діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, малозабезпечені, інваліди, ветерани, усі малозахищені верстви населення.
Серед інвалідів, що отримали  автомобіль, двоє жителів Теофіпольського району. Це інвалід війни ІІ групи - Пасєка Павло Борисович та інвалід загального захворювання І групи – Галєвський Дмитро Григорович, які перебували в загальній черзі на пільгове отримання автомобіля.
20 вересня заступник голови райдержадміністрації Леонтій Олійник та заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Майя Тарасюк побували в оселі жителя села Михнівка Галєвського Дмитра Григоровича. Під час спілкування з Дмитром Григоровичем представники влади району поцікавилися його проблемами, станом здоров’я та наголосили, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги, для них мають бути створені такі умови, що дозволяють відчувати себе рівними серед рівних. Тому потрібно забезпечити гідні умови життя людей скривджених долею, аби ніхто не почувався забутим чи полишеним наодинці зі своїми проблемами.
У свою чергу, Дмитро Григорович за те, що допомогли отримати автомобіль, подякував  Президенту України Віктору Януковичу та голові обласної державної адміністрації Василю Ядусі.
«Звісно, дуже зрадів, що отримав авто, тепер буде легше добиратись до лікарні, на ринок, адже у мене на руках хвора дружина, яка  теж інвалід І групи», - сказав Дмитро Галєвський.
«Ще є досить багато людей, які потребують нові авто. Я думаю, що і надалі ми будемо над цим питанням працювати, щоб черга постійно зменшувалась. Органи влади, на чолі з головою райдержадміністрації Юрієм Кучеруком, робитимуть усе можливе, аби люди з особливими потребами відчували увагу і турботу»,- наголосив заступник голови райдержадміністрації Леонтій Олійник, перебуваючи в оселі Дмитра Галєвського.
Особлива увага на рівні держави приділяється ветеранам Великої Вітчизняної війни. Згідно з дорученням Президента України щодо святкування чергової річниці Великої Перемоги, інвалідам І, ІІ, ІІІ групи, особам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, виплачені збільшені допомоги, по багатьох категоріях вдвічі, а то й більше разів.
Отже, можна з впевненістю сказати, що сьогодні в області та районі реалізуються соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича.
 
Переглядів: 802 | Додав: andriy | Рейтинг: 1.5/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz