lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Листопад » 26 » Пiд керiвництвом очiльника областi проведено робочу нараду
09:19
Пiд керiвництвом очiльника областi проведено робочу нараду

24 листопада голова облдержадмiнiстрацiї Михайло Загородний провiв робочу нараду на яку були запрошенi голови районних державних адміністрацій, голови міських (міст обласного значення) рад, керiвники структурних пiдроздiлiв облдержадмiнiстрацiї.
У своєму вступному словi Михайло Васильович зазначив, що слiд придiлити увагу стану справ у районах та містах та намітити невідкладні заходи для успішного завершення календарного року. Насамперед це стосується виконавської дисципліни в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування. Адже реальний стан справ на місцях у багатьох територіях вимагає докорінного поліпшення не лише трудової дисципліни, але й відповідального ставлення до виконання законів України, актів і доручень Президента та Кабінету Міністрів України, рішень облдержадміністрації.
Водначас, обговорювалися питання щодо пiдвищення рiвня оплати працi, стану легалiзацiї виплати заробiтної плати i зайнятостi населення, стану органiзацiйних заходiв по завершенню бюджетного перiоду 2015 року та пiдготовка проектiв бюджетiв 2016 року, стану використання коштiв субвенцiй з державного бюджету мiсцевими бюджетами, використання коштiв державного фонду регiонального розвитку, результатiв ЗНО та необхiднiсть приведення мережi загальноосвiтнiх навчальних закладiв до потреб адмiнiстративних одиниць i рiвня бюджетної забезпеченостi, проблемних питання та шляхи їх вирiшення в об'єднаних територiальних громадах областi.
Директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Лукомська С.I. проiнформувала усiх присутнiх про стан виконання Обласної програми щодо соцiальної пiдтримки осiб, якi брали участь в антитерористичнiй операцiї та членiв їх сiмей, якi зареєстрованi в Хмельницькiй областi. Так, з 13 службових квартир для військовослужбовців 8 на даний час придбано. Завершується вирiшення квартирного питання по м. Хмельницький та м. Шепетiвка.
По заваршеннi наради керівництвом обласної адміністрації прийнято рiшення провести оцінку ефективності здійснення контролю в окремих райдержадміністраціях та структурних підрозділах облдержадміністрації.

Джерело: http://adm.km.ua/index.php?subaction=showfull&id=1448466675&archive=&start_from=&ucat=5&

Переглядів: 563 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz