lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 6 » Підготовка до зими на порядку денному у влади
12:30
Підготовка до зими на порядку денному у влади
5  листопада під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Вадима Гаврішка та за участю заступника голови облдержадміністрації Леоніда Гураля відбулася міжвідомча нарада з питань забезпечення готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації на об’єктах життєзабезпечення населення та координації дій щодо організації роботи по забезпеченню безперебійного транспортного сполучення на автошляхах державного, обласного та місцевого значення області в екстремальних умовах зимового періоду 2013/2014 років.
Президент України Віктор Янукович приділяє значну увагу питанням щодо підготовки органів виконавчої влади та місцевого самоврядування до експлуатації об’єктів житлово-комунального господарства та інфраструктури в осінньо-зимовий період 2013/2014 року.
Дана нарада є завершальним етапом підготовки всіх служб області до роботи в зимовий період 2013/2014 років.
Протягом вересня поточного року спільними робочими групами проведено перевірки готовності місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій до забезпечення оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації протягом осінньо-зимового періоду у всіх районах та містах обласного значення.
В 20 районах та 6 містах обласного значення в період з 16 по 29 жовтня поточного року проведено навчання органів управління і спеціалізованих служб цивільного захисту.
Нагадаємо, що 29 жовтня 2013 року під керівництвом Вадима Гаврішка проведено міжрайонні показові тактичні навчання Чемеровецького та Городоцького районів.
В цілому відмічено позитивну роботу щодо підготовки господарства області до роботи в осінньо-зимовий період. Поряд з цим відпрацьовано питання ліквідації снігових заметів за допомогою важкої інженерної та снігоочисної техніки, евакуації людей, розгортання пунктів обігріву, надання технічної допомоги транспортним засобам та розчистка автомобільної дороги від снігу.
В ході наради головуючий зосередив увагу на тих питаннях, які ще необхідно вирішити та виробити по них одну спільну позицію.
На нараді також піднімалися питання щодо заключення додаткових угод із залучення тяжкої інженерної техніки, вирішення питань забезпечення необхідними запасами матеріально- технічних резервів, в т.ч. ПММ, посипними матеріалами та запасними частинами.
Не менш важливим питанням, що піднімалося під час наради, стало залучення техніки військових частин, які базуються на території області, для надання допомоги з ліквідації наслідків важких погодних умов.
Обговорили також визначення місць відстою транзитних транспортних засобів з метою забезпечення безпеки пасажирських перевезень в складних погодних умовах зимового періоду.
Вадим Гаврішко зазначив, що необхіною є також проведення роботи з малозахищеними верствами населення та організацію роботи соціальних патрулів в період пониження температури навколишнього середовища в зимовий період.
Леонід Гураль наголосив на необхідності забезпечення теплом населення та закладів соціальної сфери протягом опалювального сезону 2013-2014 року. Водночас посадовець зазначив, що потрібно економно ставитися до енерго- та тепло ресурсів. Також Леонід Андрійович акцентував увагу на забезпеченні готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації на об’єктах життєзабезпечення населення та координації дій щодо організації роботи по забезпеченню безперебійного транспортного сполучення на автошляхах державного, обласного та місцевого значення області в екстремальних умовах зимового періоду 2013/2014 року.
За матеріалами сайту ОДА.
Переглядів: 604 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz