lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Лютий » 21 » Підвели підсумки розвитку галузі культури у районі
15:23
Підвели підсумки розвитку галузі культури у районі
За участю голови райдержадміністрації Володимира Довжука та голови районної ради Віктора Лебединського, сільських, селищних голів, відбулася нарада з працівниками закладів культури району. Серед інших на нараді розглянуто питання: про підсумки роботи закладів культури району за 2012 рік та перспективи на 2013 рік.
2012 рік, як зазначено у доповіді начальника відділу культури райдержадміністрації Лідії Філик, оголошений Президентом України роком культури й відродження музеїв, пройшов у закладах культури динамічно, був насичений великою кількістю різнопланових заходів. У Теофіпольському районі галузь культури зусиллями працівників культурної сфери та потужній підтримці керівництва району зберігає й постійно збільшує темпи розвитку.
Голова адміністрації Володимир Довжук наголосив: «Галузь культури є однією з найпріоритетніших, адже саме вона сприяє всебічному розвитку людини, вчить її шанувати столітні традиції предків, збагачує духовно. В районі зроблено у минулому році чимало важливих і корисних справ для розвитку галузі культури, проте, існує й ряд проблемних питань, які потребують негайного вирішення. Це і питання опалення деяких закладів культури, забезпечення належної пожежної безпеки, проведення капітальних ремонтів, поповнення фондів бібліотек, відродження  музеів історії району, Бойової Слави, продовження процесу інформатизації сільських бібліотек та ін. Перспективи розвитку культури Теофіпольщини – це насамперед поповнення закладів культури молодими кадрами, створення для них належних умов праці та проживання, підвищення ролі виховної та освітньої діяльності бібліотек із залученням до виконання освітніх програм партнерських організацій, забезпечення вільного доступу до інформації, підвищення інформаційної культури серед користувачів; робота клубних установ над тим, аби надати можливість проявитися всім, хто здатний генерувати новаторське, яскраве і творче в усіх напрямках мистецької діяльності».
За підсумками 2012 року кращі працівники галузі культури району були відзначені Грамотами та подарунками.
На завершення працівники районного будинку культури подарували присутнім святковий концерт.
 
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації
Переглядів: 641 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz