lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 11 » Виїзний прийом громадської приймальні в Михиринецькій сільській раді
18:38
Виїзний прийом громадської приймальні в Михиринецькій сільській раді
В Теофіпольському районі запроваджено систематичні консультації з громадськістю з метою реалізації завдання Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо розвитку громадянського суспільства та залучення громадськості до формування та реалізації державної і регіональної політики.
Сьогодні, голова райдержадміністрації Юрій Кучерук, разом з начальником Теофіпольського районного управління юстиції Тетяною Віркун, начальником організаційно-кадрової роботи  апарату райдержадміністрації Віталієм Подчинюк та начальником відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Оленою Ковцун, провів виїзний прийом громадської приймальні в Михиринецькій сільській раді з метою підвищення рівня правової освіти громадян, популяризації серед населення участі громадян у діяльності інститутів громадянського суспільства, рівня взаємної довіри між владою, підприємницькими колами та інститутами громадянського суспільства.
В ході зустрічі очільник району окреслив напрямки державної політики щодо розвитку громадянського суспільства, яка здійснюється органами виконавчої влади у формах консультацій з громадськістю та інформаційно-роз'яснювальної роботи з курсу модернізації держави.
На питання, які порушувалися місцевими жителями, було надано обґрунтовані роз’яснення та відповіді. Питання, що потребують додаткового вивчення, передані відповідним структурним підрозділам для подальшого опрацювання.

"Громада - є потужною рушійною силою для розвитку територій та покращення добробуту людей. Влада без підтримки громади не зможе реалізувати навіть самі гарні плани. Громада села Михиринці, на чолі з сільським головою Оксаною Ревою, є достатньо активною, що є головним, адже бажання громади та підтримка її починань органами місцевого самоврядування завжди дають результат. І тільки спільними зусиллями громади, влади та бізнесових структур можна досягти максимального успіху в любих починаннях."- сказав Юрій Кучерук, завершуючи зустріч.

 
 
 
 
 
 
Переглядів: 627 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz