lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Березень » 13 » Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у Вашингтоні зустрівся з Президентом США Бараком Обамою
12:43
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у Вашингтоні зустрівся з Президентом США Бараком Обамою
У середу, 12 березня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у Білому Домі у Вашингтоні зустрівся з Президентом США Бараком Обамою. Як повідомив Арсеній Яценюк журналістам по завершенні зустрічі, відбулася «відкрита дискусія, як подолати драматичний конфлікт, який відбувається в Україні».
Прем’єр-міністр зазначив, що насамперед йшлося про військове вторгнення, що відбулося на українську територію. «Україна бореться за свою свободу, свою незалежність і суверенність. І ми ніколи не здамося», - підкреслив він.
Як наголосив глава Уряду, найважливіший виклик для України - військовий. «Ми закликаємо Росію дотримуватися міжнародних зобов’язань, відвести свою армію до бараків та почати діалог – без автоматів, танків і армії, а з дипломатією та політичними механізмами».
«Ми досі переконані, що є шанси відвести російських військових дипломатичними та політичними методами», - сказав Арсеній Яценюк.
«Від імені Уряду України хочу заявити, що ми повністю готові і відкриті до переговорів із Російською Федерацією. Ми дотримуємося всіх міжнародних зобов’язань і ми як держава Україна виконаємо всі двосторонні та багатосторонні міжнародні договори», - підкреслив Прем’єр-міністр.
Як зазначив Арсеній Яценюк, в найближчому майбутньому, «наступного тижня або протягом десяти днів» Україна має підписати політичну частину Угоди про асоціацію з ЄС. «Ми хочемо чітко зазначити, що Україна є і буде частиною Західного світу», - сказав Арсеній Яценюк.
Він наголосив, що російські партнери «повинні усвідомити, що ми готові створити новий тип відносин, де Україна – це частина ЄС, але й добрий друг та партнер із Росією».
«Усе залежить від того, чи Росія хоче таких переговорів та чи хоче бачити Україну як партнера або ж як підлеглого. Адже ми ніколи не здамося і зробимо все, щоб зберегти мир, стабільність і незалежність України», - підкреслив Глава Уряду.
Глава Уряду також підкреслив, що українська сторона високо цінує підтримку США та рішення гарантувати 1 млрд доларів для української економіки.
Він нагадав, що Україна відновила переговори з МВФ, і Уряд готовий до того, аби провести реальні реформи в Україні: «Ми усвідомлюємо, що це складні реформи, але вони необхідні для української держави».
«Переконані, що в найближчому майбутньому Уряд України буде готовий провести реальні зміни. Але для цього необхідно зупинити російську армію. І це головна передумова», - наголосив Прем’єр-міністр.
У рамках робочого візиту Арсенія Яценюка до США 12-13 березня заплановано його зустрічі в Конгресі США, а також з керівництвом Міжнародного валютного фонду та Світового банку.
У четвер, 13 березня, Прем’єр-міністр України виступить на засіданні Ради Безпеки ООН у Нью-Йорку, під час якого обговорюватиметься ситуація в Україні.
 
Переглядів: 585 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz