lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Квітень » 11 » Президент наголошує на необхідності проведення якісного ремонту доріг
12:38
Президент наголошує на необхідності проведення якісного ремонту доріг
Президент України Віктор Янукович наголошує на необхідності проведення якісного ремонту автомобільних доріг у державі. Про це він сказав під час зустрічі з головою Луганської обласної державної адміністрації Володимиром Пристюком.
Володимир Пристюк повідомив Віктору Януковичу, що загалом дороги в Луганській області у кращому стані, ніж у сусідніх регіонах. Водночас він зазначив, що існує багато проблем, пов'язаних з комунальними дорогами, яких на балансі області 19 тисяч кілометрів. «Як кажуть, на них сніг зійшов разом з асфальтом», - сказав він. За словами голови Луганської ОДА, зараз на цих дорогах здійснюється ямковий ремонт. На роботах задіяні не лише сили комунальних структур області, а й ряд інших підприємств, повідомив глава Луганської ОДА.
Крім того, зазначив Володимир Пристюк, активно ведуться роботи на трасі Луганськ-Донецьк. На цих роботах задіяна велика кількість техніки,  і вони виконуються в повному обсязі, сказав він.
Президент під час розмови акцентував увагу на питанні будівництва об'їзної дороги навколо Луганська, оскільки рух великогабаритного транспорту через обласний центр впливає як на здоров'я його мешканців, так і на стан покриття. «Це дуже важливе питання... Цю роботу потрібно продовжувати, і її потрібно завершувати. Потрібно вивести транспорт за межі міста», - наголосив Віктор Янукович.
Як поінформував Главу держави голова Луганської ОДА, питанню будівництва об'їзної дороги навколо обласного центру приділяється велика увага, і в цей час завершуються проектні роботи щодо цього об'єкту.
Під час зустрічі Володимир Пристюк також доповів Президентові про соціально-економічну ситуацію в Луганській області, роботу органів влади щодо запобігання повеням. За його словами, діючий штаб забезпечений усім необхідним для роботи, під час активного танення снігу фахівці оглянули всі водойми краю і русло річки Сіверський Донець. Луганські фахівці також активно співпрацюють з колегами із західних регіонів та Київської області.
Говорячи про підготовку до весняно-польових робіт, голова Луганської ОДА зазначив, що добре збереглися посіви озимих культур, тому цього року область сподівається зібрати хороший урожай.
Також В.Пристюк доповів Президентові про низку проектів, реалізація яких запланована на цей рік. Це, зокрема, будівництво обласного перинатального центру, Центру медицини катастроф, зведення другої черги центру адміністративних послуг. За словами голови Луганської ОДА, під час зустрічі з Главою держави також обговорювалися питання, пов'язані з роботою вугільних підприємств та перспективи їх розвитку.
Переглядів: 576 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz