lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Березень » 30 » Президент провів нараду з силовиками та волонтерами
12:46
Президент провів нараду з силовиками та волонтерами

Президент провів розширену нараду з питань законодавчого забезпечення військової та безпекової сфер за участі керівників силових відомств, Міністерства оборони, Генерального штабу та представників волонтерських організацій.

Президент доручив у невідкладному порядку підготувати та винести на розгляд Верховної Ради низку законодавчих змін, які стосуються військової та безпекової сфер.

Так, за ініціативою Президента розробляється законопроект, який дозволить суттєво збільшити харчове забезпечення військовослужбовців, зробить процедуру державних закупівель більш ефективною та прозорою.

Глава держави також повідомив, що підписав Закон та Указ про проведення багатонаціональних навчань за участю підрозділів Збройних Сил на території України та за кордоном на 2015 рік і про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України.

В нараді також взяли участь Заступник Глави АПУ Олексій Філатов, Постійний представник Президента у Верховній Раді Степан Кубів, Голова комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський.

Крім того, Президент окремо провів робочу нараду з питань оборони і безпеки з керівниками силових відомств. Зустріч була присвячена аналізу поточної ситуації в зоні проведення антитерористичної операції та стану виконання Мінських домовленостей, а також перспективам розвитку подій та варіантам реагування.

Президент заслухав доповіді Начальника Генерального штабу Віктора Муженка щодо ситуації у військах та доповідь керівника Служби безпеки України Валентина Наливайченка щодо боротьби з корупцією і контрабандою.

В нараді також взяли участь Секретар РНБО Олександр Турчинов, Міністр оборони Степан Полторак, заступник Глави АПУ Андрій Таранов.

Переглядів: 550 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz