lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Листопад » 18 » Президент України провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Угорщини
14:41
Президент України провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Угорщини

Президент України провів телефонну розмову з Прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном. Петро Порошенко подякував Угорщині за підтримку та високо оцінив обговорення перспектив багатостороннього та двостороннього співробітництва з Президентом Угорщини Яношем Адером, яке відбулось 16 листопада у Братиславі під час зустрічі Президентів Вишеградської четвірки та України.

Глава держави запропонував запровадити спільний контроль на українсько-угорському кордоні для пожвавлення економічної співпраці та протидії корупції.

Співрозмовники також обговорили актуальні питання енергетичного співробітництва, зокрема в сфері постачання газу. При цьому Петро Порошенко наголосив на важливості спільних підходів в енергетичній політиці для зміцнення регіональної та європейської енергетичної безпеки. Cпіврозмовники обговорили нові технічні можливості диверсифікації постачання газу завдяки запуску нового інтерконектора між Угорщиною та Словаччиною вже наприкінці цього року. Петро Порошенко запропонував створити робочу групу між Україною, Угорщиною та Словаччиною для використання нових технічних можливостей для зміцнення енергетичної безпеки у Європі.

Прем’єр-міністр Угорщини позитивно оцінив розвиток українсько-угорського діалогу на найвищому рівні та закликав до розвитку добросусідських відносин. Віктор Орбан запевнив, що Угорщина є надійним партнером України та повністю підтримує її суверенітет і територіальну цілісність, адже саме це, на його думку, є запорукою стабільності та добросусідських відносин.

Співрозмовники домовились про регулярний діалог задля координації зусиль, що є важливим чинником для єдності Євросоюзу та його солідарності з Україною. Петро Порошенко запросив Віктора Орбана відвідати Україну одразу після формування нового уряду.

Переглядів: 581 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz