lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Квітень » 28 » Президент відкрив Міжнародну конференцію на підтримку реформ: Сьогодні Україна - найперспективніша країна у світі
12:57
Президент відкрив Міжнародну конференцію на підтримку реформ: Сьогодні Україна - найперспективніша країна у світі

Президент Петро Порошенко відкрив Міжнародну конференцію на підтрімку реформ в Україні, яка проходить сьогодні у Києві. Звертаючись до учасників конференції, Глава держави наголосив: «Ваша солідарність є ключем до вирішення наших нинішніх труднощів, а також майбутнього України, яку ми бачимо повністю інтегрованим, економічно динамічним і продуктивним членом європейської сім'ї народів».

Президент відзначив, що Україна продовжує послідовно рухатися на шляху європейської інтеграції та впровадження реформ в усіх сферах суспільного, політичного та економічного життя. «Кожен день триває боротьба на два фронти - один, це боротьба за збереження нашої свободи і територіальної цілісності; інший, боротьба, щоб вижити економічно, викорінити корупцію і провести всеосяжні, і навіть дуже болючі реформи, щоб зробити нову Україну», - сказав Петро Порошенко.

Незважаючи на те, що Україна, як і раніше, перебуває під загрозою війни, зазначив Президент,- «ми сповнені рішучості зробити прорив і рухатися до своєї мети». «Деолігархізація, демонополізація, дерегулювання і децентралізація, а також боротьба з корупцією є основними можливостями для наших реформ», - сказав Глава держави.

«Наша мета полягає в тому, щоб побудувати і забезпечити незворотність системи, яка гарантує демократію, права і свободи людини; політичну систему, яка дотримується стандартів європейської політичної культури», - сказав Президент.

Президент наголосив, що Україна послідовно рухається у фарватері Угоди про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Президент поінформував учасників про діяльність Національної Ради реформ, яка координує реформи та діяльність в цьому напрямку всіх трьох гілок влади за участю громадянського суспільства: «Ми створили ефективну команду реформ. Я пишаюся тим, що уряд складається з багатьох реформаторських професіоналів, які змінюють країну в напрямку найкращих світових стандартів», - наголосив Петро Порошенко.

Окрему увагу Глава держави звернув на боротьбу з корупцією, яка, за його словами, залишається головним пріоритетом. Він повідомив, що Національне бюро по боротьбі з корупцією, яке було створено відповідно до найкращих міжнародних стандартів, вже розпочало свою роботу. При цьому Президент наголосив на тому, що робота Бюро значною мірою орієнтована на відновлення довіри до України в очах українського суспільства та іноземних інвесторів.

«Ми прагнемо запровадити нові правила гри. Україна потребує інвестицій, щоб створювати і розвивати свій величезний потенціал - потенціал, яким так довго нехтували. Нам потрібні інвестиції щоб відновити нашу економіку і почати стійке зростання - зростання, яке не тільки модернізує Україну, а яке буде вигідно й для інвесторів в Україні», - зазначив Президент.

Говорячи про потенціал України, Глава держави наголосив, що сьогодні Україна є одним з найперспективніших місць для інвестицій. «Хоча ми маємо справу з військовою агресією на сході, нам вдалося довести площу нестабільності до 7% території України, включаючи Крим. І нам вдається тримати ситуацію під контролем», - сказав Президент.

Наприкінці свого виступу Глава держави звернувся до присутніх із закликом вірити в Україну і підтримувати її. «Будь ласка, повірте в Україну і приєднуйтесь до нас в цьому історичному процесі», - сказав Петро Порошенко.

Міжнародна конференцію на підтрімку реформ в Україні, яка проходить сьогодні у Києві, спрямована на мобілізацію і збільшення підтримки України. В її роботі беруть участь більше 500 іноземних інвесторів, представників бізнесу та урядових структур з 56 країн світу.

 

Переглядів: 586 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz