lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Липень » 2 » Президент вніс на розгляд парламенту законопроект щодо скасування значної кількості дозволів у підприємницькій діяльності
18:07
Президент вніс на розгляд парламенту законопроект щодо скасування значної кількості дозволів у підприємницькій діяльності
Президент України Віктор Янукович вніс на розгляд Верховної Ради проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру». Законопроект зареєстрований у парламенті як невідкладний.
Документ передбачає скасування значної частини дозволів, зокрема у сфері поводження з відходами та агрохімікатами, зберігання зерна, використання водних ресурсів, ввезення радіоелектронних засобів загального користування.
Проектом Закону також передбачено обмежити сферу дії та збільшити строк дії окремих дозволів, установити можливість провадження господарської діяльності на підставі подання декларації без отримання документа дозвільного характеру. Такі зміни стосуються дозволів у ветеринарній сфері, викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря.
Крім того, передбачається установити процедуру, за якою дозвільний орган, що оформляє документ дозвільного характеру, здійснює всі необхідні дії щодо одержання погоджень, висновків та інших документів, необхідних для його видачі, без залучення суб'єкта господарювання. Підприємці будуть звільнені від обов’язку витрачати час на узгодження з чиновниками документів на провадження своєї діяльності.
Крім того, лише суд буде приймати рішення щодо анулювання документа дозвільного характеру з підстав недостовірних даних, поданих для отримання цього дозволу.
Президент послідовно проводить політику, спрямовану на усунення надмірного державного регулювання господарської діяльності, усунення бар’єрів у веденні бізнесу. Цей законопроект є наступним кроком в цьому напрямі після підписання Главою держави Закону щодо обмеження повноважень контролюючих органів.
Переглядів: 524 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz