lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Жовтень » 3 » Президент запевнив інвесторів у твердому прагненні влади створити сприятливий інвестиційний клімат
09:52
Президент запевнив інвесторів у твердому прагненні влади створити сприятливий інвестиційний клімат

Президент України Петро Порошенко провів зустріч з іноземними інвесторами, представниками інвестиційних компаній та фондів, на якій представив «Стратегію реформ – 2020» та заявив про твердий намір влади створити сприятливий інвестиційний клімат.

Виступаючи перед зібранням, Президент відзначив, що країні ще слід подолати багато труднощів, бар’єрів, перш за все - підвищити рівень правосуддя. Глава держави заявив про «сильну волю вирішити всі ці проблеми та створити сприятливе середовище для інвестицій». При цьому Петро Порошенко наголосив, що між Президентом та Урядом немає жодних розбіжностей. «Ми робимо спільну справу. Саме тому і я, і Прем'єр-міністр сьогодні на цій зустрічі», - підкреслив Глава держави.

«Україна проходить через значні перетворення, і зусилля кожного визначатимуть наш успіх в досягненні поставленої мети: європейські стандарти життя, гідне місце у світі. І через 6 років ми повинні будемо відповідати Маастрихтським та Копенгагенським критеріям», - заявив Президент.

«Наша мета – членство в ЄС, європейські стандарти та цінності», - підкреслив Президент, додавши, що для отримання членства в ЄС потрібно здійснити багато перетворень. «Це неймовірна кількість реформ та проблем. Неможливо провести 62 реформи одночасно, але в нас просто немає вибору. Зупинка процесу реформування стане катастрофою для України. Уряд, майбутній Парламент і я як Президент повністю це усвідомлюємо», - наголосив Петро Порошенко.

Критично важливими для України Глава держави назвав судову та антикорупційну реформи. Президент висловив сподівання, що 7 жовтня Парламент ухвалить антикорупційний пакет законопроектів, розроблений Президентом та Урядом. «Верховенство права має стати найпершим результатом реформ. Інвестори потребують цього, громадяни потребують цього, країна потребує цього», - наголосив Глава держави.

Серед сфер, зміни в яких життєво важливі для розвитку бізнесу, Президент визначив дерегуляцію, створення сприятливого бізнес-середовища, податкову реформу. «Антимонопольне законодавство та захист конкуренції – ще одна передумова для швидкого економічного росту, - підкреслив Петро Порошенко.

«Ми вдячні за вашу відданість, солідарність, яку ви демонструєте», - звернувся до інвесторів Глава держави.

Президент наголосив, що «реформи – це не просто процес». «Ми маємо досягти конкретних результатів, для чого встановили 21 показник KPI, які мають бути реалізовані до 2020 року, більша частина яких напряму залежить від бізнес-середовища. Це зростання ВВП, прямих іноземних інвестицій, підвищення кредитного рейтингу, забезпечення легкості ведення бізнесу, довіри до судів», - сказав Президент.

Петро Порошенко наголосив на важливості нового соціального договору між владою, бізнесом та суспільством, коли кожен суб’єкт розуміє свою місію у загальних зусиллях з реформування країни та суспільства.

Переглядів: 489 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz