lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Січень » 1 » Привітання Прем'єр-міністра Миколи Азарова з Новим 2014 роком
16:17
Привітання Прем'єр-міністра Миколи Азарова з Новим 2014 роком
Шановні співгромадяни!
Ми прожили непростий, повний сподівань, складнощів але й здобутків  2013 рік.  
Незважаючи на  тиск економічної кризи, Уряд робив все можливе, щоб виконати соціальні зобов’язання перед народом України:  виплачувалися заробітні плати, пенсії, стипендії, допомоги. Водночас Уряд не допустив економічного спаду і зупинки вітчизняної промисловості, що насправді було дуже важко в умовах погіршення кон’юнктури ринків і торговельних обмежень для вітчизняних виробників. Ми втримали від девальвації національну валюту, не допустили зростання тарифів на житлово-комунальні послуги і цін на основні споживчі товари.
У найскладніших умовах ми не просто виживали, а й модернізували економіку. Наприклад, ввели в експлуатацію найбільшу і найефективнішу в Європі Дністровську гідроелектростанцію, збудували сотні новітніх підприємств. А також будували дороги, мости, лікарні, школи, дитячі садки, відкривали нові підприємства. Зібрали рекордний врожай – 63 мільйони тонн зерна.
Наприкінці року нам довелося прийняти важке, але необхідне рішення: призупинити підписання Угоди про зону вільної торгівлі з Євросоюзом, щоб дати нашій економіці час відновитися і зміцнитися. Курс європейської інтеграції ми безумовно продовжимо, але з сильніших позицій, захищаючи національні інтереси.
Поточний рік завершується історичними домовленостями Президентів України і Росії. Відновлення повноцінних партнерських  відносин з Російською Федерацією  відвернуло найгірший сценарій для економіки нашої країни.
Нарешті була визначена справедлива ринкова ціна на газ, зняті обмеження у взаємній торгівлі, визначені стратегічні проекти у промисловій кооперації. Росія у дуже стислий термін прийняла рішення про виділення Україні 15 мільярдів доларів кредиту на дуже вигідних умовах. Тепер фінансова стабільність в Україні не викликає жодних сумнівів.
Все це дозволяє нашим підприємствам впевнено планувати виробництво і збут продукції в наступному році. І головне: дає нашим людям впевненість, що у них  буде  стабільна робота, буде добробут в родинах.
Сьогодні як ніколи нам потрібно відчувати себе єдиним народом, єдиною державою. Адже тільки разом можна подолати виклики сьогодення.
У всіх нас є одна спільна мета – ми прагнемо жити у незалежній і заможній країні.
Впевнений, рішення, що були прийняті, розкриють нові можливості для економічного розвитку України.
Переконаний, що талановитий народ України, об’єднаний спільними цінностями і курсом європейських реформ,  у наступному році зробить значні кроки до поставленої мети: розбудови процвітаючої України.
Щиро бажаю всім успіхів в реалізації особистих, громадських, ділових задумів, щоб 2014-й рік став роком економічних, культурних, спортивних та інших  досягнень України, роком національної злагоди і єдності.
Міцного вам здоров’я, щастя, невичерпних життєвих сил та любові.
  Сердечно вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!
 
 
З повагою
 
Прем’єр-міністр України                                                          Микола АЗАРОВ
Переглядів: 903 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz