lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Серпень » 6 » Проаналізували стан збору урожаю
17:06
Проаналізували стан збору урожаю
Перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський та начальник АПК райдержадміністрації  Олександр Бронетко побували з робочим візитом у ВСГК "МИР". Поспілкувалися з головою господарства Володимиром Романчуком, який очолює кооператив понад 24 роки.
Спільно проаналізували стан збору урожаю, врожайність зернових культур, побували на полях та ознайомились з інфраструктурою господарства. Робота в господарстві чітко налагоджена на всіх ділянках. 
«Хоча погода цього річ нас підвела, та всі в господарстві працюють з максимальною віддачею та з великою відповідальністю. Так що будемо з хлібом» - сказав керівник господарства.
Сільськогосподарське підприємство "МИР" реорганізовано у виробничий сільськогосподарський кооператив "МИР", внаслідок чого розпайовано майно і землю між членами КСГП. У користуванні господарства - 1262 га. сільськогосподарських угідь.
В ФСГК "Мир" посіяно 546,4 га. зернових. Зібрано 60% загальних площ. Загальна врожайність 42,3 ц/га. Вже завершено збирання врожаю ріпаку, який дав 27,7 ц/га; гороху. Який дав 30,1 ц/га. В кооперативі збір врожаю проводиться власними комбайнами та автотранспортом.
ВСГК "МИР" має зерно - буряковий напрям виробництва з розвинутим м'ясо-молочним скотарством.
Завдяки високій культурі землеробства, впровадженню високоврожайних сортів зернових культур, цукрових буряків та інших сільськогосподарських культур господарство з року в рік досягає високих результатів. Ще у 1998 р. Міністерством агропромислового комплексу України кооперативу надано статус насіннєвого господарства.
«Сьогодні Президент України Віктор Янукович наголошує, що розвиток АПК дозолить наситити наш внутрішній ринок доступними продуктами харчування. І це є однією з основних задач, як для товаровиробників, так і влади на місцях» - сказав Петро Вільшинський спілкуючись з керівником господарства.
3а роки існування в господарстві не тільки збережено виробничу інфраструктуру, а й нарощено потужність вироб­ничих приміщень: тваринницьких ферм, ремонтної майстерні, злакоскладів, збудовано і введено в дію потужний зерно - переробний та борошномельний комплекс.
Поцікавився перший заступник голови райдержадміністрації і станом доріг у селі та розвитком соціальної сфери. Щороку господарство спрямовує значні кошти на утри­мування і будівництво закладів культури. Водночас розвивається соціальна структура сіл господарства: газифіковано всі оселі, проведено водопровід, асфальтовано всі дороги і вулиці.
Покидаючи господарство, представники району побажали керівнику господарства та хліборобам вчасно і без втрат завершити жнивні роботи.
 
Переглядів: 672 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz