lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Січень » 20 » Профілактично – просвітницький захід «Формування здорового способу життя»
14:15
Профілактично – просвітницький захід «Формування здорового способу життя»
Багато людей нерозумно випробовують стійкість свого організму, коли зловживають, наприклад, алкоголем, палять або вживають наркотики. Інколи дуже швидко, а інколи лише через тривалий час виявляються наслідки такого життя, спрацьовують зворотні зв’язки: людина починає хворіти на важкі, часом невиліковні хвороби. Тоді люди звільняються від своїх шкідливих звичок, проте буває запізно.
Саме тому фахівцем із соціальної роботи Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Грициком Д.О. із учнями 11 класу  Волице – Полівській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів проведено профілактично – просвітницький захід по пропаганді здорового способу життя.
Метою зустрічі стало систематизування та узагальнення знань дітей про складові здорового способу життя, формування відповідального та дбайливого ставлення до свого здоров’я.
В ході бесіди фахівець із соціальної роботи звернув увагу учнів на проблеми тютюнопаління, алкоголізму, токсикоманії, наркотичної залежності та їх негативний вплив на життя та здоров’я людини, запропонував слухачам альтернативу в вигляді занять спортом та вироблення комплексу позитивних звичок. Адже, як сказав Гіппократ: «Гімнастика, фізичні вправи, ходьба повинні міцно ввійти в повсякденний побут кожного, хто хоче зберегти працездатність, здоров’я, повноцінне і радісне життя». Також учнів було проінформовано про наслідки до яких призводять шкідливі звички та способи боротьби з ними.
 Людське здоров’я та життя – найбільші життєві цінності, вартість яких важко переоцінити. Відповідальне ставлення до їх збереження та якісного покращення – найбільше, що людина може зробити для себе та оточуючих.

Переглядів: 603 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz