lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Травень » 21 » Програма житлових субсидій – важлива складова системи соціального захисту населення
18:51
Програма житлових субсидій – важлива складова системи соціального захисту населення

Важливою складовою системи соціального захисту населення є програма житлових субсидій. Така програма в Україні і в області вже діє 20 років. З метою удосконалення цієї програми Постановами Кабінету Міністрів України протягом цього періоду понад 30 раз вносилися зміни. За допомогою цієї програми, в умовах підвищення цін і тарифів на житлово – комунальні послуги, державну соціальну підтримку отримували від 40 до 100 тис. сімей.

В зв’язку з підвищення цін на природній газ та електроенергію в управління соціального захисту населення може звернутися понад 120 тис. сімей за нарахуванням субсидій.

В даний час в області проводиться інформаційно - роз’яснювальна робота щодо спрощеного порядку надання житлових субсидій.

Керівництвом обласної державної адміністрації та районних державних адміністрацій проведені наради з керівниками управлінь соціального захисту населення, організацій, які надають житлово-комунальні послуги, районних управлінь пенсійного фонду України, фіскальної служби з питань взаємодії при наданні житлових субсидій.

В області проведені наради з головами, секретарями та уповноваженими особами  сільських і селищної рад, які відповідають за оформлення документів для призначення допомоги та субсидій, соціальними працівниками територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) щодо здійснення прийому та передачі заяв з необхідними документами до управлінь соціального захисту населення райдержадміністрацій, на яких роз’яснено правильність заповнення заяви про призначення житлової субсидії, та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

В районах області проводяться виступи на місцевих радіо - та телеканалах, публікації в засобах масової інформації, зустрічі, семінари, конференції, круглі столи з трудовими колективами установ, підприємств, організацій,  головами ОСББ.

Згідно з затвердженими графіками проводяться виїзні мобільно-соціальні офіси, якими також надаються роз’яснення щодо спрощеного порядку призначення житлових субсидій.

На веб – сайтах, стендах, дошках оголошень структурних підрозділів з питань соціального захисту населення райдержадміністрацій області, районних державних адміністраціях, підприємствах - надавачах послуг, в приміщеннях сільських (селищних) рад розміщена інформація стосовно спрощеного порядку надання субсидій, бланків заяв, декларацій про доходи громадян, інструкція для споживача щодо заповнення зазначених бланків, контактні номери телефонів для звернення з питань призначення субсидії.

Станом на 15 травня 2015 року в органи соціального захисту населення по Хмельницькій області звернулися:

- кількість сімей, які звернулися за субсидією – 16383;

- кількість справ у роботі – 20617 в тому числі:

по яких надано запити до ПФУ, ДФС та інших організацій – 9820 ;

по яких субсидія призначається відповідно до п. 4 постанови КМУ від 28.02.2015 №106 -5155;

- кількість сімей, яким призначено субсидію – 27.

У Департаменті соціального захисту населення працюють телефони «гарячої лінії», за якими можна отримати консультації щодо призначення житлових субсидій за новими умовами: 65-12-84; 75-20-89.

В обласному контактному центрі 65-90-80, для мешканців області (зі стаціонарних телефонів) 0800-50-88-99.

В управліннях соціального захисту населення райдержадміністрацій  забезпечена робота «гарячих ліній» для звернень громадян за наданням консультацій.

 

За інформацією Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

Переглядів: 544 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz