lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Лютий » 14 » Проведено розширену нараду-засіданння місцевої комісії з питань ТЕБ та НС
16:13
Проведено розширену нараду-засіданння місцевої комісії з питань ТЕБ та НС
Можливий розвиток весняної повені в басейнах річок району та готовність місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, установ, організацій і підприємств до пропуску льодоходу, повені та дощових паводків у 2013 році обговорили 14 лютого 2013 року в райдержадміністрації.
Під головуванням голови райдержадміністрації Володимира Довжука проведено розширену нараду-засіданння місцевої комісії з питань ТЕБ та НС по питанню: «Про стан готовності органів влади та місцевого самоврядування до пропуску льодоходу весняної повені та дощових паводків, захисту населених пунктів, об’єктів і сільськогосподарських угідь від підтоплень. Виконання умов договору оренди земель водного фонду» за участю орендарів земельних ділянок водного фонду, керівників  окремих установ району.
Про стан готовності органів влади та місцевого самоврядування до пропуску  льодоходу весняної повені та дощових паводків, захисту населених пунктів, об’єктів і сільськогосподарських угідь від підтоплень інформував завідувач сектору з питань цивільного захисту населення райдержадміністрації Володимир Комісарчук.
         Начальник Служби цивільного захисту в Теофіпольському районі ГУ ДСНС України в області, майор служби цивільного захисту Сергій Притула ознайомив присутніх із станом готовності СЦЗ ГУ ДСНС до пропуску  льодоходу весняної повені та дощових паводків, захисту населених пунктів, об’єктів і сільськогосподарських угідь від підтоплень.
Про стан виконання умов договорів оренди земельних ділянок водного фонду інформували в.о. начальника Відділу Держкомагенства Володимир Федонюк та заступник начальника Красилівської МДПІ - начальник Теофіпольського відділення Валентина Грицаюк.
За результатами засідання комісії прийняте протокольне рішення, згідно якого затверджено план організаційних та практичних заходів щодо дій під час пропуску весняної повені, льодоходу та дощових паводків на території Теофіпольського району у 2013 році. Всім задіяним службам дані відповідні доручення.
Підводячи підсумки наради, голова адміністрації ще раз наголосив на необхідності швидкого реагування всіх служб і відомств для ліквідації негативних наслідків в разі виникнення повені та паводку.
 
 
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації
Переглядів: 605 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz