lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Вересень » 18 » Результат досягається спільними зусиллями
18:00
Результат досягається спільними зусиллями
В Україні приділяється значна увага розвитку територіальних громад. Президент України Віктор Янукович наголошує, що здійснення загальнодержавних реформ має за мету створення усіх належних умов для життя громадян, їх соціального захисту.
І тому, серед низки важливих Соціальних ініціатив Глави держави значну вагу має питання створення належних соціально-побутових умов для людей, особливо жителів сільських територій.
Сьогодні, голова районної державної адміністрації Юрій Кучерук разом з першим заступником голови райдержадміністраії Петром Вільшинським та головою районної ради Віктором Лебединським здійснив робочу поїздку до Поляхівської територіальної громади.
Метою його поїздки було вивчення стану справ щодо забезпечення жителів віддалених сіл доступною та якісною освітою, належними побутовими послугами, водо-електропостачанням, медичним обслуговуванням, доступним телефонним зв’язком.
Голова райдержадміністрації Юрій Кучерук поспілкувався з сільським головою Миколою Романюком на предмет проблемних питань, які виникають в ході роботи. З чого дізнався, що до Поляхівської сільської ради входять три села з розвиненою інфраструктурою та загальною чисельністю населення 1625 осіб. В усіх трьох населених пунктах асфальтовані дороги, жителі цих територій забезпечені водо-електропостачанням, функціонує вуличне освітлення. Сільський голова разом з громадою займається упорядкуванням криниць та благоустроєм підвідомчої території.
Зокрема, учасники зібрання розглянули питання щодо забезпечення транспортного сполучення між райцентром і селами Поляхова, Кузьминці та Романово.
Юрій Юрійович поцікавився станом справ соціально-економічного розвитку громади. Всі зауваження і пропозиції, які надійшли у ході спілкування взяті до уваги, а також багато з поставлених на цій зустрічі питань, очільник району узяв під особистий контроль.
«Нам необхідно активізувати роботу усіх причетних до цієї справи структур та максимально залучити усі наявні ресурси, для впровадження у життя завдань та доручень Президента України В. Януковича. І тому, осторонь не повинна стояти місцева влада і актив територіальної громади, які мають згуртовувати місцеве населення для вирішення найактуальніших проблем сьогодення» - зауважив Юрій Кучерук.
Переглядів: 685 | Додав: andriy | Рейтинг: 2.8/5
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz