lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Листопад » 2 » ЩОБ ЗБЕРЕГТИ ОСЕЛЮ
15:31
ЩОБ ЗБЕРЕГТИ ОСЕЛЮ

            З настанням холодів перед початком опалювального сезону щорічно спостерігається збільшення випадків винекнення пожеж, особливо в помешканнях громадян, які користуються пічним опаленням. Саме тому ще раз слід нагадати  про правила пожежної безпеки, застеригти всіх від біди яка може статися через найменшу халатність чи необережність. А тому, поки ще  не настали різкі холоди, кожен господар повинен здійснити ремонт печей і димарів, а також очистити димарі від сажі. Не можна розпалювати печі легкозаймистими і горючими рідинами, залишати печі , які паляться, без нагляду навіть на нетривалий час. Не доручайте малолітнім дітям розпалювати печі і доглядати за ними. Стежте за  справністю печей, не допускайте перенакалювання. Для ремонту печей користуйтеся послугами кваліфікованих спеціалістів.

            Належний порядок потрібно навести на горищі. Адже там, особливо в селах зберігають чимало сіна, соломи. Подбайте щоб корми та інші легкозаймисті речі були на віддалі від димоходу, тому що  саме вони часто стають причиною пожежі.

З настанням холодів багато громадян починають користуватися саморобними, нестандартними електронагрівальними приладами. Також дуже небезпечно сушити одяг над плитами біля грубок.

            Великий обсяг робіт треба виконати тепер і керівникам господарств у зв”язку з переходом  громадського тваринництва на зимово-стійловий  період утримання. Всі тваринницькі приміщення слід обладнати первинними засобами пожежогасіння, електролампочки заключити у скляні плафони, обладнати груповим прив”язом для звільнення тварин у разі випадку пожежі. З обслуговуючим персоналом провести  інструктаж по правилах пожежної безпеки. Категорично забороняється використовувати саморобні електронагрівальні прилади, застосовувати відкритий вогонь в тваринницьких приміщенях.

            Багато пожеж виникає через дитячі пустощі з вогнем. Залишившись одні вони, як правило починають шукати пригод і обов”язково їм на руки потрапляють сірники. Хотілося б, щоб у дошкільних закладах, школах вихователі і вчителі частіше вели мову на цю тему,застерігали дітей від біди.

            Шановні громадяни ! Інспекція Теофіпольського районного сектору Управління Держтехногенбезпеки у Хмельницькій області ще раз нагадує вам: будьте обережні з вогнем, обачні в поводженні з ним. Не забувайте, що один спалах сірника, один небезпечний крок і ви можете залишитись без будинку, речей, які придбали впродовж всього свого життя.

Переглядів: 630 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz