lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Червень » 7 » Схід села Великого Лазучина...
11:57
Схід села Великого Лазучина...

Основною роботою виконавчий комітет сільської ради протягом січня - травня поточного року вважав роботи по благоустрою наших населених пунктів, -зазначив у своєму звіті перед громадою Великолазучинський сільський голова Козак А.В. Проведено багато робіт, спрямованих на покращення стану наших вулиць, садиб, ліквідовано стихійні сміттєзвалища по вулицях сіл, впорядковано пам'ятники загиблим воїнам односельчанам та пам'ятним знакам жертвам голодомору, розчищено та впорядковано кладовища. Активну участь у санітарній очистці прийняли тимчасово незайняті громадяни, які перебувають на обліку у Центрі зайнятості,  також  працівники бюджетних установ, учні школи.

Так, під час проведення місячника по благоустрою населених пунктів на території ради розчищено від дикоростучих дерев та чагарників вулиці Кооперативна та Загірна всього 130м., в с. М. Лазучин - вул. Центральна та Садова - 95 м. Ліквідовано 2 стихійних сміттєзвалища по вул. Центральна та Кооперативна с В. Лазучин, вивезено 2 причіпи сміття.

Від чагарників розчищено та впорядковано 3 кладовища, а саме с. В. Лазучин - 2 кладовища, с. М. Лазучин - 1 діюче кладовище.

За межами населеного пункту відведено місце для санкціонованого   сміттєзвалища, проте через відсутність коштів централізовано вивіз сміття не проводиться, жителі його вивозять самотужки.

Перед Великоднем було почищено та побілено бардюри у с. В. Лазучин по вул. Центральна - 620 м., вул. Молодіжна - 745 м., вул. Загірна - 820 м., всього - 2185м. Відповідно до графіка двічі на рік проведено планову хлорацію криниць громадського користування в обох населених пунктах сільської ради та водогону. Відремонтовано водопровід по вул. Центральна до дитячого садка. На сьогодні у місцевому бюджеті є 15 тис. грн., передбачених на ремонт водопроводу. Наразі ми підшуковуємо підрядну організацію, яка буде займатися цими роботами. 

З метою створення нових лісових насаджень висаджено 280 садженців ялини та сосни на місці старого кладовища, 45 дерев біля джерела, 32 по вул.. Кооперативна, всього - 357 дерев. На усіх прилегих територіях біля установ, які розміщені на території ради, побілені плодові дерева та електропори.

 В бюджетних установах, розташованих на підвідомчій території сільської ради проведені поточні ремонти в 2011 році. В червні місяці плануємо розпочинати поточний ремонт в дитячому садку, куди вже закуплено ігровий матеріал на суму 1000 грн. та канцтоварів на 700 грн.

Також Анатолій Вікторович поділився і із проблемами, які  стоять на першому плані. Перш за все, це ремонт доріг комунальної власності та благоустрій криниць громадського користування. Вирішення цих проблем без підтримки орендаря земельних паїв громадян- ПРАТ «Зернопродукт МХП» неможливе. Підтримали сільського голову у цьому питанні Рудик Г.Ф., Мельничук А.Й., Кравчук Т.А.

Із соціальними ініціативами Президента України присутніх ознайомила Пейда С.М., секретар сільської ради. У їх обговоренні прийняли участь керівники бюджетних установ, адже і створення нових робочих місць, і будівництво доступного житла, і відповідний рівень оплати праці актуальні для села як ніколи.

Також у сході громадян прийняли участь завідувач сектору моніторингу охорони та ринку земель відділу Держкомзему в Теофіпольському районі Нагребельна В.Г., спеціаліст з питань юридичного забезпечення відділу врегулювання відносин власності та дорадництва управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Маринюк М.С та дільничий інспектор міліції Мартинюк М.В.

Переглядів: 737 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz