lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Червень » 17 » Специфіка створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС
09:55
Специфіка створення зони вільної торгівлі між Україною та ЄС

Облдержадміністрацією спільно з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України проведено семінар на тему "Поглиблена та всеохоплююча зона вільної торгівлі між Україною та ЄС: основні аспекти та переваги. Реформування системи технічного регулювання” за участю представників Miністерства економічного розвитку і торгівлі України

Про актуальність даної тематики говорить те, що євроінтеграція, як зазначає Президент України Віктор Янукович, є пріоритетним напрямом зовнішньополітичної діяльності. Забезпечення наповнення ринку продукцією європейського рівня якості є важливим завданням органів державної влади. Цьому сприяє національна система технічного регулювання, яка виступає основним інструментом забезпечення виробництва та розміщення на ринку безпечної продукції. Саме глибока та всеосяжна зона вільної торгівлі між ЄС та Україною сприятиме ефективному регулюванню в усіх секторах економіки і забезпечить наявність безпечної продукції та послуг найкращої якості.

Про стан торговельно-економічного співробітництва області з країнами-членами Європейського Союзу учасників семінару проінформувала заступник директора департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Марія Хоменко. Зокрема, вона наголосила, що системна робота обласної влади у співпраці з громадськістю та бізнесом направлена на підвищенням конкурентоспроможності регіону у змаганні за ресурси і ринки, підвищення якості товарів та послуг.

Заступник директора департаменту європейської інтеграції Miністерства економічного розвитку і торгівлі України Наталія Сидорук провела огляд ключових аспектів зони вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом. Учасники семінару обговорили перспективи майбутньої зони вільної торгівлі між Україною та ЄС. Окрема увага була приділена технічному регулюванню в контексті створення зони вільної торгівлі та системі технічного регулювання в Україні.

В результаті проведення семінару його учасники та гості, представники бізнес-спільноти збагатили свій рівень обізнаності у проведенні реформ та досягнень у сфері технічного регулювання з огляду на створення зони вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом. Було розставлено акценти на основних складових вітчизняного законодавства, що потребують реформування у відповідності зі стандартами європейської спільноти.

Переглядів: 588 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz