lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Травень » 27 » Свято "Останнього дзвоника"
10:11
Свято "Останнього дзвоника"

27 травня пролунав останній дзвоник для 5741 дітей Теофіпольського району. Участь у святі по школам району взяли керівництво районної державної адміністрації та районної ради, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, депутати районної ради, сільські та селищні голови, керівники ряду організацій, установ, підприємств, сільгоспформувань та ін.

Для одинадцятикласників він прозвучав востаннє. Це радісне і хвилююче свято для всіх. Завершився черговий навчальний рік. Позаду уроки, контрольні роботи, домашні завдання. Попереду – державна підсумкова атестація, ЗНО. Першокласники переступили перший рубіж шкільного життя і разом з іншими школярами чекають на веселі канікули, чудовий відпочинок, сповнений яскравих зустрічей і знайомств.

Вітаючи всіх зі святом, представники органів влади  акцентували увагу на пріоритетних питаннях державної політики щодо всебічного розвитку молодого покоління, висловили  вдячність всім, хто зробив вагомий внесок у важливу справу навчання та виховання дітей та юнацтва - вчителям, батькам, місцевій владі та громаді - за самовіддане служіння дітям, за невтомну працю і постійний творчий пошук, за чуйність і щедрість сердець, зазначивши, що все це добро повернеться сторицею, бо діти і молодь - це майбутнє нашої країни. Виступаючі щиро зичили випускникам знайти свою життєву стежину,  успішно навчатись, здобувати подальшу освіту в вузах і коледжах, щоб стати достойними, самореалізованими щасливими людьми, гідними громадянами нашої держави. Побажали всім дітям успішних  іспитів, гарного літнього відпочинку, мирного неба, міцного здоров’я, добрих перспектив. 

Свята останнього дзвоника пройшли в теплій, хвилюючій атмосфері, в дусі духовного єднання поколінь та на високому патріотичному рівні. Передзвін останнього дзвоника відгукується в душі кожного, як спомин про юність, а для педагогів – гордістю за кожного учня, якому вони дали крила, навчили відстоювати свої погляди і переконання, любити рідну землю. Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків для випускників, допоможуть їм досягти омріяних вершин у житті.

Переглядів: 730 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz